Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v

здравейте бях забравил какво е да си блъскаш главата с тези двигатели......та към проблема обороти не в нормата ,след форсаж от първа за втора скорост забива и след форсаж примерно от четвърта освобождаваш и хоп гасне .знам сега ще се почне ама разпределителен вал видя ли за да спестя обеснения пиша ;разпределителен вал чисто нов проверен все пак,кобилички също нови,гумички също,ламда сонда работи,температурен датчик за инжекциона работи и всички други датчици,свещи читави,кабели на всещи също,въздушен филтар нов,тръбички и шлаухки за тройника под моно инжекцията и връски проверени.Колата години вървеше само на газ и зиме и лете и сега трябва да тръгне на бензин газовата е откачена са се кабелите .Какво съм правил друго свалих стъпковия отворих го смазан механиката му е добре освен моторчето да не е читаво направих рестарт на компа измина 100км. и хоп пак обороти на никаде ще се радвам ако ми даде някой съвет който си е блъскал главата с това.Знам фият браво 1.4 12в са боклук но и при други марки ги има тези проблеми.

От: проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v

Казващ, работела е само на газ много време. Проблемите сега са на газ или на бензин. За да заработи на бензин почистване на дюзата на ултразук ще и се отрази прекрасно. След това ако има проблеми да се види състояние на бензинова помпа.

Коментар

само на газ

сега искам само на бензин

имам такива съмнения за бензинова помпа но викам нека питам може да изтървам нещо...ще се премери налягането задължително

забравих да кажа че инжектора е сменен и той добре работи
      Последно редактирано от CarTest™; 28-01-16, 08:41.

Коментар

От: проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v

Според мен не се мъчи с това Фиатче. Преди доста години си блъсках главата с такова, разпределителния вал не изкарваше и една смяна на маслото. Това, че вала е нов не е гаранция... последния, който сложих, башка с кобилици и тем подобни скъпоструващи елементи искараха около 1000км, просто 1,4 12в си е недосмислица. Колкото по-скоро го проумееш, толкова по-скоро ще ти свършат мъките. Смятай щом след тоя Фиат Форд Мондео ми се стори като супер здрав автомобил за какво иде реч. Ми то не е само недосмислицата с вала... То куп други работи се бъгнаха за 1 година, вече не помня какво, а и не искам да си спомням за тази кошмарна година. проблема с вала не е изключение... изключение е ако нямаш проблем с него.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X