здравейте бях забравил какво е да си блъскаш главата с тези двигатели......та към проблема обороти не в нормата ,след форсаж от първа за втора скорост забива и след форсаж примерно от четвърта освобождаваш и хоп гасне .знам сега ще се почне ама разпределителен вал видя ли за да спестя обеснения пиша ;разпределителен вал чисто нов проверен все пак,кобилички също нови,гумички също,ламда сонда работи,температурен датчик за инжекциона работи и всички други датчици,свещи читави,кабели на всещи също,въздушен филтар нов,тръбички и шлаухки за тройника под моно инжекцията и връски проверени.Колата години вървеше само на газ и зиме и лете и сега трябва да тръгне на бензин газовата е откачена са се кабелите .Какво съм правил друго свалих стъпковия отворих го смазан механиката му е добре освен моторчето да не е читаво направих рестарт на компа измина 100км. и хоп пак обороти на никаде ще се радвам ако ми даде някой съвет който си е блъскал главата с това.Знам фият браво 1.4 12в са боклук но и при други марки ги има тези проблеми.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v
Свий
X
-
От: проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v
Казващ, работела е само на газ много време. Проблемите сега са на газ или на бензин. За да заработи на бензин почистване на дюзата на ултразук ще и се отрази прекрасно. След това ако има проблеми да се види състояние на бензинова помпа.
-
От: проблем с обороти на фиат браво 1.4 12v
Според мен не се мъчи с това Фиатче. Преди доста години си блъсках главата с такова, разпределителния вал не изкарваше и една смяна на маслото. Това, че вала е нов не е гаранция... последния, който сложих, башка с кобилици и тем подобни скъпоструващи елементи искараха около 1000км, просто 1,4 12в си е недосмислица. Колкото по-скоро го проумееш, толкова по-скоро ще ти свършат мъките. Смятай щом след тоя Фиат Форд Мондео ми се стори като супер здрав автомобил за какво иде реч. Ми то не е само недосмислицата с вала... То куп други работи се бъгнаха за 1 година, вече не помня какво, а и не искам да си спомням за тази кошмарна година. проблема с вала не е изключение... изключение е ако нямаш проблем с него.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар