Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дюзи rexton 2.7xdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дюзи rexton 2.7xdi

Здравейте колеги, проблема ми е че джипа спря да пали и понеже се оказа че 2.7 е с делфи дюзи който са си проблемни почнах да търся евтино решение за ремонта. Намерих нови клапанчета смених на 4 ти ри от тях, едната не мога да я извадя. Въпросите ми са два след сваляне на дюзите и след като ги върна обратно трябва ли дюзите да се обучават или нещо от сорта ? И най вече с четири дюзи и една проблем на ще запали ли ? Като цяло не намерих инфо та ако някои се е вкарвал в приключение бих се радвал да удари едно рамо. Мерси

От: Дюзи rexton 2.7xdi

Днес на компютъра ми показа че помпата прави около 380/400 атмосфери на стартер, което не знам до колко трябва да е така ?

Коментар

Това е много добро налягане!
      Трябва да запали обезателно. По принцип Комън рейл системата иска 220 бара и пали!

Коментар

Колеги, на някои да му се намира една дюза, дори и много течаща през изл. Нафта ?

Коментар

Здравейте, направих го преди доста време и сега е ок но ме мъчи това че ако пак почнат проблемите не искам пак да го правя или поне с делфи, казаха ми но не ми обясниха от какво как и какво трябва зада мина на система бош ? Някои дали е правил или поне знае кой е правил да ми помогне и най вече каже от какво да взема дюзи помпа и каквото още трябва и как излиза като цена ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X