Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Начини на узаконяване от бензинов към дизелов двигател и обратното

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Начини на узаконяване от бензинов към дизелов двигател и обратното

От известно време ми се върти в главата да сменя двигателя на Уаз-а. Има много узаконени с присадки от Мерцедес двигатели дизели 200,240, 300д. Предлагат ми един такъв двигател без номера. Ако може да се регистрира без номер това е най добре за мен, щото мисля само за пре-регистрирането да е с такъв написан дизел в талона, след това да се сложи по голям и пъргав дизел без да се повтаря процедурата. В момента някой знае ли каква е процедурата, какви изисквания имат и минавал ли е скоро по такъв път?

Ако темата не е за този раздел нека модератора я премести.
    Случайни хора УАЗ не карат

От: Начини на узаконяване от бензинов към дизелов двигател и обратното

Трябват ти изрядни документи за двигателя - договор за покупка + фактура , или талон . Ама малко ме съмнява да го регистрират без номер .

Коментар

Адаш отиди в технотест и питай,най сигурно е. Дочух пак имали лиценз, ако не в декра.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        .... Предлагат ми един такъв двигател без номера.....
        Ха!? Това е забавно! Звучи, като изпилен. Не се занимавай! Като си намериш двигател с редовни документи (сега ми се струва, че случаят не е такъв) пак пиши, та да ти кажа какво да направиш!

п.п. Аааа. Сега прочетох и това:
        след това да се сложи по голям и пъргав дизел без да се повтаря процедурата
        Демек искаш 100 процента да сложиш краден.

п.п.п. Пич!!!!
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

На дългата Серия съм с 300 Д без номер, но го купих с фактура и митническа декларация за внос заедно с 18 други мотора. Така си е дошъл от немско без номер и е описан без номер, но пак в талона пише, че е 300Д Мерцедес. Минах техно тест без проблем, но преди 14 години. Сега май е доста по сложно.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение

Що бе Стояне да е краден?
            Може да си го купи от някоя морга, напълно легално. И вече след това да му изпили номера, за да отговаря на талона

Мисля си, че е крайно време да се премахне това с номера на двигателя. Тук сме страната на ограниченията и забраните. Ама въпреки това-сме си все в киреча... Не е това начинът за контрол.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз не знам дори защо номер на двигателя фигурира в талона, ама нейсе
              Излизаме от темата.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                Ха!? Това е забавно! Звучи, като изпилен. Не се занимавай! Като си намериш двигател с редовни документи (сега ми се струва, че случаят не е такъв) пак пиши, та да ти кажа какво да направиш!

п.п. Аааа. Сега прочетох и това:

п.п.п. Пич!!!!
                Пилен или не незнам, не съм го виждал но познавам собственика и той така го е карал, в талона разбира се е отбелязано БЕЗ НОМЕР виждал съм го лично. Това е примерна снимка от нета:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:изтеглен файл.jpg
Прегледи:1
Размер:7.0 КБ
ID:5637492

Двигателя с редовни документи който искам да сложа за постоянно /пак най вероятно ще е от кола англичанка или ударена/ който ще е над 75kw, следователно тогава хората които ще го сертифицират ще го гледат като индянец совалка и най вече едва ли ще го одобрят. Но пиши какво да направя щом знаеш.

Как ги разбираш тези крадените явно не си ходил скоро по автоморги да видиш че на катастрофирали или по друга причина коли с добри двигатели с документи и до скоро с регистрации им искат пари колкото на средна заплата.
                Искам да разбера как седят нещата щото джипа не е в движение разглобен е за кърпене и боядисване най вече и дали да влизам в филм или сериал с неясен край като знам че никога няма да му взема тези пари дето съм дал и ще си го карам със сигурност доста време /и няма да обикалям по света с него със сигурност/

ППП Ако ставаше дума за крадени неща изобщо нямаше да пиша и да ме разбере половин България, пич.
                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                  ...
                  Как ги разбираш тези крадените ....
                  След 14 години в КАТ. Така. Смяната (включително протокола от ТЕХНОТЕСТ и ИААА) е около 500 лв.

п.п. Стойността е около 350 лв. не е 500.
                  Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 27-01-15, 08:21.

Коментар

Да, мога да потвърдя - старата ми кола беше регистрирана точно като на примерната снимка горе "без номер" на мотор. Така я продадох след време ..,
                    Милослав 0885 31 21 86 BGA+

Коментар

Е то и Голфчето ми е регистрирано без номер на двигател, ама ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X