Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дюзи Рекстон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дюзи Рекстон

Колеги имам нужда от съвет и помощ,
    За дизелов Рекстон ми трябват или нови(работещи) три дюзи или съвет къде мога купя втора употреба или да ги ремонтират ако подлежат на рециклиране .
    Че проверих в магазина ми искат 900 лв а брой УЖАС!
    Благода ри ви предварително!
    Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
    :D

От: Дюзи Рекстон

Във Варна ми обявиха цена 820 лв. за нови и 480 за рециклирани с гаранция 6 месеца.Това за Рекстън с 2.7 комънрейл.Ако купуваш втора употреба,внимавай дали са за Рекстън,а не за Кайрон или Екшън,защото са еднакви на външен вид,но са за 2-литровия мотор.На едните дюзи кода е с 16 символа,а на другите-с 20.Успех.

Коментар

Зависи какво им има на дюзите , рециклирането идва далеч по-евтино. За кода зависи ... вади се.
      Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Скоро правихме на приятел дюзите на Кийрон.
        Ваденето на дюзите, ако са спекли в главата, е "голем кур", но вече имаме сътворен инструмент.
        Може да се смени само клапана или разпръзквача.
        Относно разпръсквача, може да се почисти с ултразвук, но резултата е според зависи.
        Ако връща много обратна нафта, значи е клапан.
        Не знам какви са на Рекстъна, но предполагам, че и те са подобни.
        Да се слага втора употреба е глупост, освен ако не е супер спешно и имаш под ръка.

Колега, драсни номера на дюзата, и ще видя с какво мога да съм ти полезен.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

OK ще ги помоля пак да ги свалят и ще го запиша
          А как да разбера дали връща мн нафта или че е разпръсквача?
          Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав

Коментар

Втора употреба, няма смисъл-ще са същите като твоите. Рециклирани, гаранция 6 м., цена 1/2 от нови...аз не бих сложил, вероятно на седмия месец ще се скапят. Слагай нови и няколко години карай спокойно, евтиното излиза скъпо...
            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ако помпата не пуска стружки и се използват качествени части, няма да има проблеми дълго време. Задължително преглед на колата в сервиз специализиран в дизеловите горивни системи. Иначе и нови дюзи да се сложат може след седмица да не стават за нищо.
              Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                В тая тема има нагледно!
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=192231

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                  Втора употреба, няма смисъл-ще са същите като твоите. Рециклирани, гаранция 6 м., цена 1/2 от нови...аз не бих сложил, вероятно на седмия месец ще се скапят. Слагай нови и няколко години карай спокойно, евтиното излиза скъпо...
                  Колега явно не си наясно със рециклирането на дюзи.Рециклирането на дюза я прави нова,от старата дюза остава само корпуса и електромагнита,всичко останало се сменя.
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                    С мензурките...Ето тук колегата Darth е показал вариант http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=192231
                    Успех!
                    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Бочо е по-бърз
                      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

мале в какъв филм влязох

Коментар

Споко, така е с новите печки.
                          Свали номера на дюзите, ако не можеш да се оправиш ми се обади на 0898 82 О1 82,
                          имам нови, и разпръзквачи, и клапани.
                          Сменят се лесно.
                          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                            Колега явно не си наясно със рециклирането на дюзи.Рециклирането на дюза я прави нова,от старата дюза остава само корпуса и електромагнита,всичко останало се сменя.
                            Не съм, даже никак. Ако рециклирането я прави нова обаче, защо гаранцията е колкото на китайски фенер от "всичко за левче"? Какъв срок работят новите?
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X