Обява

Свий
Няма добавени обяви.

БМВ 320 дизел-мнения или какво комби да си взема?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: БМВ 320 дизел-мнения или какво комби да си взема?

към tsb_bg - става въпрос за кола, която ЛИЧНО съм видял разглобена и със спец. инструмент пак си е мъка да се зацепят валовете заради VANOS-а (или както му казват специалистите "В АНУС"-а)...
    Щом те кефи 3-ката, хвали си я, но не е добре да се препоръчва на хора, които не са "надиплили пачките"...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тук говорим за дизел който въобще няма модел с VANOS (хидравлично управление на ъгъла на единия разпределителн вал или и на двата при двойния VANOS)
      Ако пък говорим за модела 318i на приятеля от предишния пост, то там двигателя е N46B18 VALVETRONIC, който няма нищо общо с VANOS-a. Не знам какъв VANOS са зацепвали майсторите.
      VANOS-ите по принцип се появяват при 6-цилиндровите двигатели и колкото до зацепването BMW има специален инструмент който при фиксиран (застопорен) колянов вал позиционира и фиксира в съответното положение разпределителните валове. Ако това се прави с шублер или дървени скоби или клинове естествено че е "мъка" а и резултата се вижда едва когато колата се закачи на диагностика.

За пореден път подчертавам, че не препоръчвам на никого нищо !!!
      Човека пита оше в заглавието на темата "БМВ 320 дизел..." и аз отговарям на конкретните въпроси.
      Колкото до "пачките" всеки си знае положението и решава колко е склонен да отдели за автомобил, та дори и да ги има надиплени"".
      Последно редактирано от tsb_bg; 22-08-14, 12:24.

Коментар

Пропуснал съм по-горе, че е 318i, а не d - извинявам се!
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

A защо никой не предложи Пежо 406 ХДИ 2 литра дизел, 110 к.с. разхода е супер приятен, в комби версията автомобила е повече от железен, има климатик, екстри, комфорт, надежден е и добре познат, части на всякъде.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Омега комби,от последните години с 3.0 v 6.
            Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Разглеждам предложените модели,харесал съм си един галант 2.5 с газов инжекцион,другата седмица ще ходя да го видя до Варна.Гледам и хди-то 110 коня,та да видим.
              Yamaha Yz450F
              Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
              Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Чисто любопитство, какво не ти хареса Галант-комби? 2.5 шестака е много приятен двигател, с ГИ работи отлично. Единствен недостатък - колата е малко ниска и не става особено за излизане от пътя. Горе-долу се включваш и в бюджета.
                Аз имам Галант комби 2.0 дизел 90 коня и съм изключително доволен от вървеж, екстри и разход, но аз съм пристрастен към Галантите. Този ми е четвърти, предните три бяха бензин и седани.
                Зет ми си взе наскоро Мерцедес Е класа бензин 2.0 комби за нищо пари, но му сменихме сферите и задните амортисьори. Бенца е по-голям от Галанта.
                сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Иво здрасти , Жоро съм от Варна (дрз-то) .Ако идваш към Варна обади се да се видим .Имам нещо предвид и по въпроса с комбитата . Това е номера ми 0888616940 . Поздрави.

Коментар

Жоро,писах ти във фейса,записах ти и този номер,ще се чуем
                    Yamaha Yz450F
                    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X