Имам Jetta 2006 година, 2.0 TDI, 140 коня. Колко паразитни ролки се подменят при смяната на ангренажа?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за ангренаж
Свий
X
-
От: Питане за ангренаж
Първоначално публикуван от _HITMAN_ Преглед на мнениеЕдна обтяжна и още една ако е 8v, 16v има още една ролка. Поне така помня, че беше на моето 2.0
Хубаво е да смениш и водната помпа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cosatka Преглед на мнение...колега,случайно да нянямаш магазин за части...? ....защо не смените и мотора ...за всеки случай....?Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Може със слушалки да се преслушат лагерите на водната помпа, и ако не издават странни звуци и нямат луфт, няма логика да се заменят. Все пак нищо не става без причина. За да блокира някой лагер той доволно преди това ще бучи, стърже и ред други звуци. Трябва си усет. Поздрави!
Коментар
-
Има си логика, колко струва една помпа ? От 30 до 100 лв. а колко струва ремонт след скъсан ремък? Отделно от това на доста от колите помпата е навряна на такова място че забрави да я преслушваш, а и чудесно работеща помпа може за норматив да се разхлопа и разтече...ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250
Коментар
-
Теорията е когато се знае всичко, но нищо не работи. Практиката е когато всичко работи, но не се знае защо. Ние съчетаваме теорията с практиката, при което нищо не работи и никои не знае защо!
Коментар
-
Ако не пипаш помпата то няма смисьл да пипаш и ангренажа,за чий ти е като не е скьсан ремька,чакай да скьса.........
Е виж ме мен как правя,карам до откат,помпата обаче може да си я сменя сам и каиши много за смяна нямам,тоя дето го има се сменя с дрьжка на лопата,става и с трьба.
Я смени колата направоTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
И по стара традиция питащия (задължително с едноцифрено число мнения) си задава въпроса и след като не получава желаният отговор (от сорта бе ко ше му сменяш - карай нема се скъса) си бие шута до ... след три години когато ще е време да зададе въпрос No. 2
Коментар
-
Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнениеИ по стара традиция питащия (задължително с едноцифрено число мнения) си задава въпроса и след като не получава желаният отговор (от сорта бе ко ше му сменяш - карай нема се скъса) си бие шута до ... след три години когато ще е време да зададе въпрос No. 2
Но ако все пак реши да сменява
ВММ мотор - две ролки, водна помпа и ремък, демек всичко
BKD мотор - трите ролки, водната помпа и ремъка, демек пак всичко
а ако случайно са му казали, че е 140 коня, а той е 136(AZV мотор) - пак всичко, комплектПоследно редактирано от Самодържец; 13-02-14, 16:32.Всеки трети е шести
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар