Здравейте колеги карам Рено Меган Сценик 1997 година 1.9 DTI с ГНП Lucas DPC . От 2 години както съм го купил ако не го оставя по надолнище с муцината надолу след 10-тина часа на място колата припалва и гасне 3-4 пъти след което пали супер (няма значение зима ли е или лято). Огледах и и видях , че имам въздух в маркуч преди горивния филтър. Започна се едно монитране на възвратни клапани, като накрая имах преди и след филтъра след ГНП-то и на излишното гориво . Резултата бе , че балончетата в маркучите изчезнаха но проблема не. След доста мислене стигнах да извода , че имам някакъв минимален пропуск от ГНП-то но реших да не пипам докато не се наложи. И от три дена вече ....... имам теч на гориво от следното място оградено с червено на снимката
. Гледах няколко схеми и според мен може да се разглоби и да се сглоби от двете страни на помпата на това място има два О-пръстена според схемата. При мен теча е само от оградената страна. Може ли някой да ми каже за какво точно служи и трябва ли да се стендова помпата след смяна на този О-пръстен. Другия ми въпрос е понеже смятам да слагам система за работа с изгоряло и прецедено олио и до колото съм наясно е хубаво да се сменят всички уплътнения с такива подходящи за работа с БиоДизел , поради причината , че олиото е по агресивно към уплътненията от нафтата . Вярно ли разсъждавам и ако е така можете ли да ме упътите към майстор който да го направи.

Коментар