Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Limited EPB Function

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Limited EPB Function

Я някой да ми каже какво означава "Limited EPB Function"
    Колата изгасна,и са не иска даже да върти стартера! Светна акумолатора и една жълта лампа и нещо чувам леко виене от към двигателя! Днес пушеше от към динамото и колата не иска да запали,стрелките се тресяха и пишеше на таблото -60 градуса и какви ли не дивотий. Стартера завъртя няколко пъти,после въобще не искаше да върти и накрая огасна таблото и не върти стартера,централното не работи и ел. ръчната не иска да се спусне и така не мога да си я откарам до нас! Май няма ток!
    Kакво е решението?

Колата е Ford Focus C-Max 2.0 TDCI 2004

П.П. Много спешно ми трябва решение!!!

От: Limited EPB Function

Чичко Гугъл не помага ли ? http://www.auto-professionals.co.uk/...d.php?tid=2238
    Electronic Parkind Brake
    Случва се и при паднал акумулатор, незареждащ алтернатор и т.н. http://www.cmaxownersclub.co.uk/foru...98/index2.html
    Решение - зареждане на акумулатора, ако не става само с това - търсене на електрически проблем по букси и кабели.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Да разбирам ли че имам динамо за смяна! Тъй като видях да излиза дим от динамото!

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Хаджийски Преглед на мнение
        Да разбирам ли че имам динамо за смяна! Тъй като видях да излиза дим от динамото!
        Може би - прецакало се, спряло да зарежда, светва лампата на акумулатора, същият се изтощава и така. Пробвай със зареден акумулатор дали пали. Лампата за EPB няма да угасне сама, пише, че трябва да се покара известно време. Въпросът е дали "ръчната" ще освободи при достатъчно напрежение -13,8 V.
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ще пробвам!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X