Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Излишно гориво на дюза?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Излишно гориво на дюза?

Здравейте, някой знае ли колко е стандартното излишно гориво на дюза?
    Питането ми е за един 2.2 CDI мотор на Мерцедес Вито, който вече изобщо не може да пали..

Всъщност въпроса е: Колко излишно гориво се полага на дюза?
    Последно редактирано от Десислав Добрев; 02-11-12, 10:44. Причина: ...

От: Излишно гориво на дюза?

Десо, с дюзите при дюзов чичо доктор.
    И да знаеш Бошовите имат рем- комплекти, ама ремонта не е ефтин.
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Доктор има - не е баш ама върши работа, инструмент - колкото щеш, ама това ме интересува, че измерваме а не знаем какви трябва да са максималните стойности..

Коментар

Е то се мени в различните режими. И честно казано точно тоя параметър никъде не съм го срещал. Какво мислите че ще покаже ако е по-малко или повече?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мислихме, че връща прекалено много и заради това не може да пали...Но не е това проблема..По-късно днес установихме, че дърпа въздух от някъде.. Поръчахме оригиналните О-пръстени за цялата система.. Утре пристигат, сменяме ги и наново тестове..
          То като цяло му се взе душата на тоя бус, но има още животец..

Коментар

Като въртиш на стартер има ли обратно гориво от съмнителната дюза??
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

На едно 270cdi така смениха една камара глупости (2 дюзи , някакво реле на помпата, датчик на колянов вал) разни разбирачи , преди да видят , че по белите маркучета има въздух!
              Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
              Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
              Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                Като въртиш на стартер има ли обратно гориво от съмнителната дюза??
                Довечера ще питам какво точно е станало, понеже имах работа в кръчмата и нямах време да наблюдавам цялата операция..
                Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
                На едно 270cdi така смениха една камара глупости (2 дюзи , някакво реле на помпата, датчик на колянов вал) разни разбирачи , преди да видят , че по белите маркучета има въздух!
                И на комбито така.. Няколко пъти сменях О-пръстените, че и един клапан сложих да не връща горивото и пак фъц.. Явно друг ми е проблема, но за моята каруца все време не остава и я паля като идиот с много газ докато не изкара балончетата..Ако я изтърва пък - капаците на двигателя са свалени и ключа за развиване е в подлакътника..

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1034.jpg
Прегледи:1
Размер:58.3 КБ
ID:5420785

С такова пробва ли да палиш cdi-то ? Да му вкараш гориво до ушите ?

Коментар

[ATTACH=CONFIG]508450[/ATTACH]

С такова пробва ли да палиш cdi-то ? Да му вкараш гориво до ушите ?
                    С това чудо пробвано ли е? Как е с него,пали ли бързо?
                    Че и аз трудно паля над -15.
                    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Това е ръчна помпа за гориво.
                      При мен и на 2та мерцедеса които съм имал съм я ползвал като има проблем по горивната система ... и влиза въздух. С нея нагнетявам горивото или по точно гоня въздуха.
                      Сменях клапана за гасене на S класата и изтече доста нафта , т.е. всички маркучи които са прозрачни се виждаше само ... въздух. Помпах с това чудо 2 минути, отвих 1 от снадките на дюзите. Врътнах 2 пъти , завих снадката над дюзата и колата запали.
                      Без тая помпа въртях поне 15 мин , закачен за един Транзит с кабели ... щото умря батерията.

При ниски температури ме съмнява да свърши някаква работа , там играят други фактори ... компресия, подгревни свещи ... (не разбирам НИЩО от двигатели, самоук или по-точно неволята ме учи)

Коментар

При ниски температури ме съмнява да свърши някаква работа , там играят други фактори ... компресия, подгревни свещи ... (не разбирам НИЩО от двигатели, самоук или по-точно неволята ме учи)
                        Тази зима ще се пробва..Нито имам мерак да ремонтирам, нито кеш да плащам, нито пък в сервиза ще се занимават с курника ми.
                        Нафтата ми е добра, комбито - поддържано..

@sparky: ATS ще ми помогне ли или да не го закачам изобщо?

Коментар

Какво е ATS? Ако диагностика - нищо не пречи да вържеш, макар че ако е въздух, най-вероятно нищо няма да покаже.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Какво е ATS? Ако диагностика - нищо не пречи да вържеш, макар че ако е въздух, най-вероятно нищо няма да покаже.
                            ATS9** , сещаш се.. Много е слаб, показва това, което показва и километража + - нещо друго.. Аутодата и там греда.. Сваляме всички дюзи и една по една при дюзодоктор..

Коментар

Тук имаше реклама на определена марка диагностично оборудване.

А аз, за това по-горе питам колко е обратното гориво???
                              Мерил ли го е някой!?!

Ама ... никой не ме чува ...
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X