Привет. Имам Роувър 25 двулитров дизел, 2000г. Независимо от температурата (околна и на ДВГ) пали от четвърт. На празен ход държи около 1200 оборота. Педала за газта не реагира. Сменени са всички горивни маркучи, горивен и въздушен филтър. Този номер ми го прави за втори път. Снощи я паркирах и всичко беше ОК, но тази сутрин пали и се държи по горе описания начин. Предния път обезвъздуших системата и се оправи, сега не иска. Прави ми впечатление, че от гумения маркуч на ГНП-то подава нафта към разпръсквачите. Колата се кара само с дизелово гориво.
1. Как се обезвъздушава?
2. Има ли подкачваща помпа в резервоара или ГНП-то (BOSCH VP 30) има секция за ниско налягане, която "смуче"?
3. Не трябва ли от малките маркучета на разпръсквачите да връща гориво към ГНП-то? В моя случай, след като ги откача не тече от тях нафта в посока към ГНП-то а тече в посока само от ГНП-то към разпръсквачите.
Надявам се да помогнете и ще се радвам на компетентни мнения. Благодаря Ви предварително. Поздрави.
1. Как се обезвъздушава?
2. Има ли подкачваща помпа в резервоара или ГНП-то (BOSCH VP 30) има секция за ниско налягане, която "смуче"?
3. Не трябва ли от малките маркучета на разпръсквачите да връща гориво към ГНП-то? В моя случай, след като ги откача не тече от тях нафта в посока към ГНП-то а тече в посока само от ГНП-то към разпръсквачите.
Надявам се да помогнете и ще се радвам на компетентни мнения. Благодаря Ви предварително. Поздрави.