Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чертеж на дизелов двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чертеж на дизелов двигател

Търси се технически чертеж на четирицилиндров дизелов двигател със система Комън Рейл. Моля, ако някой има такъв или знае къде може да се намери да помогне )
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

От: Чертеж на дизелов двигател

Колко подробен чертеж ти трябва?
    Комън рейла не се отличава всъщност по нищо от какъв да е дизел, освен по системата за впръскване (общата рейка).
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

diesel engine diagram

Коментар

Ако е като за проект по ДВГ или за дипломна работа не ще да намериш. На мен ми искаха бая пари за чертежите за дипломната ми работа, та се наложи да науча Аутокад (стават и на ръка, ама е бая хамалогията). А иначе или много точно трябва да си прецениш размерите или едновременно да смяташ и чертаеш.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Имам на газотурбинен двуконтурен в оригинал и мои чертани.Но са големи като чаршафи/1:1/.

Коментар

Чертежите всъщност са за мен, но цвети ми помогна, като пусна темата... Чертежите са точно за проект по КДВГ, като ни казаха да си намерим чертеж на избрания двигател в 1:1 и повечето колеги се уредиха лесно - малко бензинче, предкамерно дизелче... А аз реших да си правя проекта по моята кола и се оказа впоследствие, че никъде няма цялостен чертеж на проклетия двигател, та питах даже и в балканстар и там, също нямат за 2.2 дизела... По руските сайтове също няма за комън рейл...
            "That is not dead which can eternal lie,
            And with strange aeons even death may die."
            ~H. P. Lovecraft

Коментар

Много съжалявам, ама на всички ни прибраха чертежите. За мое още по-голямо съжаление и от компютъра ми изчезнаха, иначе щях да ти дам "сламка". На кубатура отговаряше поне.
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X