Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за ГНП при комън рейл. Свободен ход!? Какъв вид са по устройство тези помпи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за ГНП при комън рейл. Свободен ход!? Какъв вид са по устройство тези помпи?

При разкачен ангренажен ремък, трябва ли, запчатката на ГНП да се върти леко свободно, или да има момент на съпротивление като че ли минава през някоя гърбица???

Здравейте!
    Става въпрос за лек автомобил Опел, но тъй като не намирам отговор на въпроса в прилежащия ни форум се допитвам до вас. Май за първи път пускам тема тук и моля за извинение ако нещо не съм в час!

Въпросите ми са от поява на някакво леко присвирване като виене откъм ремъците. След сваляне на същите се установи че ролката на ГНП, която се върти от ангренажа леко заяжда на моменти. Върти се но в определен момент леко заяжда. Събрахме обратно всичко и се прибрах вкъщи. Колата си върви нормално, но ме посъветваха че не е добре да се кара така!

От: Въпрос за ГНП при комън рейл. Свободен ход!? Какъв вид са по устройство тези пом

Брат'чед. При такъв пост няма кой да отговори.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

От: Въпрос за ГНП при комън рейл. Свободен ход!? Какъв вид са по устройство тези пом

ГНП няма на комънрейл, има помпа за високо налягане, гърбици и разпределителни елементи няма в нея. Отиди в някой оторизиран сервиз, аз така бих направил.
      ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Има ексцентричен вал, който задвижва нагнетателните буталца. Няма как да се върти "леко и свободно".

Коментар

И да уточня- по време на завъртане на един оборот трябва да усещащ 3 -те буталца разположени на 120 градуса.
          Какъв е мотора?
          Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X