Обява

Свий
Няма добавени обяви.

волга газ 24

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• волга газ 24

Здравейте, баща ми има волга газ 24. До миналата година я караше само с масло М10-Д, но зимата в студеното не палеше. Лятото като трябваше да сменяме маслото му купих наливно за по 7лв/л 10W40 и го смених. Вчера като проверявал било малко паднало и отваря да долее и вижда че е омазан с бяла смес бъста като грес. Смъкнал капака и се оказа че капака на клапаните е омазан целия с това. Питах един познат и той каза че е било от маслото, при студено време и каране на малки разстояния така си хвърляло присадките.
    Баща ми си мисли че е гарнитура и смесва антифриз с масло, но нито антифриза се е загубил, нито маслото има признаци на съдържание на вода.
    Ако не го бяхме срещнали днеска този познат, щяхме да смъкнем главата и да сменяме гарнитурата.
    Моля за мнения и предварително ви благодаря за тях

От: волга газ 24

Нищо не барай те ,така е нормално.

Коментар

Да при кратки разтояния не може да изчисти конденза от двигателя и затова е това по капака все пак проверете отдушника на двигателя да не е запушен .
      ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Ми то на капака има отвор за тръба за обратни газове или там както се казва, които влиза във въздушния филтър, но миналата година сложихме карбуратор от лада и този маркуч остана да виси в страни от карборатора. За дтуг отдушник не знам да има.
        Благодаря ви за отговорите. Така се успокуих. Утре ще кажа и на баща ми да не се притеснява.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X