Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero - шайба на хидравликата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pajero - шайба на хидравликата?

Ще ми помогне ли някой с информация за ремъчната шайбата на хидравликата от към коляновиа вал на митсубиши пажеро. Интересува ме размер +/- 2-3 мм не е проблем! Попринцип най-точно ще е от 2,5 турбо дизел, до 90-та година моделите, но и от по-новите преполагам, че ремъка за хидравликата е директно на шайба долу на вала, но несъм на 100% сигурен.
    Ще се радвам някой да ми помогне с размера!
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

До: Pajero - шайба на хидравликата?

утре ще ти я премеря.

Коментар

еее мерси много!!! Ще ми направиш голяма услуга, чее тука във Враца познавах един двама с такива и са ги продали...
      4ао и успех

Коментар

има и трапец и канална ,каналнатае 145мм това е на 2000г 2.5д ,на 2.8 е на зъпчато колело
        МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от DINI Преглед на мнение
          Попринцип най-точно ще е от 2,5 турбо дизел, до 90-та година моделите,
          Моя е точно такъв, обаче хидравликата се задвижва с късо ремъче от водната помпа, изобщо не ходи до коляновия вал Колко ли разновидности са правили японците?!

Коментар

сори че толкова късно но нямах нет джипа е 2.5 тди с клима 94г. шайбата на хидравликата по външния край с трапечовиден ремък фи 130 шайбатана на водната помпа фи 150.значи шайбатана водната помпа върти хидравликата .хидравличната помпа се намира в горния ляв край на двигателя.отдолу на коляновия вал шайбата е фе 150 тя върти с ремъка шайбата на водната помпа и същевременно и климатика.на водната помпа има и трета шайба фи 130 която върти генератора който е с фи 80.всички размери са в мм. и са по външния край на шайбите.дано съм бил полезен.

Коментар

благодарско! Така и предполагах за разликите в моделите. На баща ми на митсубишито галант 2,0 размерите са същите и задвижването е от водната помпа. Хм, останал съм с впечатление, че хидравликата на по-старите се задвижва директно от трапецовиден ремък от коляновия вал. Ако някой има такова ще е много добре да видим колко мм е шайбата.
              Все пак благодаря на всички опитали се да помогнат. Ще смятам разликите ако ненамера това дето ми трябва.
              Лек ден и късмет!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X