Някой може ли да ми каже, къде в София правят баланс на двойката колянов вал - маховик? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Баланс на колянов вал в София?
Свий
X
-
От: Баланс на колянов вал в София?
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеНякой може ли да ми каже, къде в София правят баланс на двойката колянов вал - маховик? Благодаря!
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=133389
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеСвършиха ли ти работа, че не писа в темата?
Още не съм се наканил, че трябва да го сваля и да им го нося.Иначе казаха, че ще го направят за 30лв.
Коментар
-
Обадих им се на хората, много любезни, но за съжаление не балансират колянови валове. Да знаете някоя друга фирма?Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
До Балкан Стар като го подминеш има една глуха пряка на дъното в ляво . Това е базата на бившия международен гараж и вътре няма машина необходима в авторемонта която да я нямат . Другия варянт е да търсиш връзки в гаража на НСО (бившето УБО) там също имат всичко но моя приятел там го пенсионираха преди 4 - 5 години .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Благодаря! Оказа се, че точно за този модел нямало нужда, били поотделно балансирани. Следващият модел - заедно, а този не. Но така е то, трудно е дори техническа информация да се намери за тези стари машини!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар