Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За ауспусите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За ауспусите

Знам че нарушавам това - онова, но не мога да не направя натрапчива реклама, в частност на ЕМ-комплект, който в района на Павлово, в София.
    Бърникан трилитров карбураторен двигател, работи твърдо. Тука - там - все тая. Додето в два през нощта не се видяха пламъците от ауспуха, благодаря на съседите че не ме убиха, макар че щяха да са в правото си.
    Случайно попаднах в оня сервиз, с някви мисли за някви пари. Разправяха се с мене половин час, приказки. После още 50 минути работа. Гадна работа, между другото. Взеха ми 22 лева и половина, вместо глупостите дето ги бях намислил за 300. Сега релето на мигачите заглушава мотора.
    Винаги съм имал предубеждения към тая кантора, сега нямам какво да кажа, освен натрапчиво да ги рекламирам.
    Да, не мисля че там ме познаваха.

От: За ауспусите

Хе хе хе

На околовръстното, преди спирка Горнобански Път на петицата ? Заради тези хорица съм се прибирал два пъти от Франция преди години

Под "заради тях съм се прибирал" разбирай - "да си оправя ауспуха тук или да се прибера в България и да метна колата на момчетата да и баят ще ми се върже горе долу едни и същи пари, а тяхното ще е по-здраво".
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ми, после разбрах че тоя, дето половин час ме разубеждава да правя глупости, бил собственика на сервиза. Не се запознахме с визитни картички, за съжаление. Говорихме си на Вие, казах му че сам си е докарал да напиша където мога в интернета. Май се позасмя, но не го поиска от мене. Сам реших. Не всеки ден срещам адекватно професионално, вместо бакалско поведение. Можеше да ми вземе 200 вместо 20 лева, без да къса нерви с тъпите ми идеи. Но направи каквото направи ... Работниците му - също.
      И така ...

Коментар

Да и аз мога да потвърдя че знаят какво правят но и уважават желанието на клиента ,преди две седмици го закъсах със задното гърне на фронтера 2.4 ДБ бензин обявиха ми цена 150 лв. труд и гърне което аз не одобрих попитах ги дали може с мое гърне да направим ремонта ,казаха че може та се оказа че гърнето дето си намерих аз било проходно (много важно)задно от омега 2.4 настоях да го монтират и спестих едни 60 левчета а в интерес на истината шума не е по силен с това гърне
        Последно редактирано от auto_marin; 10-09-11, 14:57.
        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Към работата им по ауспусите и аз нямам забележки. Не се справят никак добре с другите неща по колата обаче...
          Александър

Коментар

Амортисьори веднъж ми сменяваха нямаше как другаде заради гаранцията ,а иначе друго по добре направи си сам, хем безплатно хем качествено
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X