сменена гарнитурата без шлайф на главата оште при стартиране излиза пушек от радиатора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ПРоблем с главата на L 200 2.5tdi
Свий
X
-
От: ПРоблем с главата на L 200 2.5tdi
Не е зле да намерите буквата Щ. Ще ви трябва.
А за гарнитурата - според мен - нищо чудно. Аз не съм чувал двигател, еле па дизелов, да може да се ремонтира така.
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНе е зле да намерите буквата Щ. Ще ви трябва.
А за гарнитурата - според мен - нищо чудно. Аз не съм чувал двигател, еле па дизелов, да може да се ремонтира така.
главата няма нужда от шлаиф. така казват шлаифистаПоследно редактирано от CarTest™; 19-10-10, 15:15.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеНе е зле да намерите буквата Щ. Ще ви трябва.
А между впрочем съм сменял гарнитура на глава без шлайф на главата на... ЮМЗ- дизел, че и с директно впръскване, ама е и стоманена главаКольо Динев
Коментар
-
Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнениеА между впрочем съм сменял гарнитура на глава без шлайф на главата на... ЮМЗ- дизел, че и с директно впръскване, ама е и стоманена главаВива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар