Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маслото на едро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маслото на едро

Май трябва да си купувам масло на барели, вчера ходих да ми сменят филтри-милтри, масло и т.н. Оказва се, че Конг събира 12л синтетика ! Няма такава цифра за смяна на масло, направо припаднах като чух.

Направо трябва да си ги купувам на едро, то съвсем сериозно ми продадоха един кашон с шишенца по 1л, защото от това масло (там каквото и да е, не гледах) нямало по-големи разфасовки.. Един кашон. Хаха.
    VW Touareg V10, 5000cc

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    Няма такава цифра за смяна на масло, направо припаднах като чух
    Амииии сипвай по евтино масло на колата или джипа(каквото е там)или-смени возилото щом е проблема в цената на маслото

Коментар

bmw също нямат по големи разфасовки от един литър.вчера го смених и десет литра отидоха.един за доливане и ето ти 11 литра.ако въртиш доста има смисъл да си купиш бидон.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

човече ! каква е тая моторетка бре !! 12л гняз !
        Вайййй ... и колко му натъркаля че си вече за смяна ?
        на Диското го менявам на 12 000 и пак ми се струва често

натисни ги тия да ти кажат марките масла с които работят и потърси от други доставчици -
        така ще може поне ти да си носиш маслото и да излиза пи-на сметка.
        другия вариант е да си зимаш филтрите от тях, малсото от некъде другаде където е по-ефтинко
        и да си сменяш маслото некъде на по-нормални цени.
        Знам че ще роптаят, но има начин да се финтира - "напримерно" добър аргумент е ако ти кажат ела за смяна след ... 5 дни ! На което следва отговор бе вие луди ли сте ? аз ще пътувам не мога и прочие .. тогава се навиват на варианта да си земеш чарковете за смяна от тях и смяната да е някъде в друг сервиз. Това важи само ако е рутинна смяна на масло .. ако е за гаранционно ТО нещата вече не са така. Дано да съм го обаснил разбираемо.
        Последно редактирано от Slick; 18-01-07, 09:18.

Коментар

А то не е ново от магазина. Компа сам си казва кога трябва да се прави поддръжка и сега си писна.

Иначе ново това возило струва 110 000 евро. Малко над бюджета Взех си го на 3 годинки, екстра отстъпка.
          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

малей тия ксенони светат с 1 000 лв. в час !
            а при мен ще е с 2 000 (би-такъв)
            брррр...

Коментар

Какво ще взимаш ? И мойто е биксенон. То май всички с оригинални ксенони са двойни.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Фолксваген за последните си мотори имат специални изисквания към маслата.
                За това определно обърни внимание на какъв стандарт трябва да отговаря маслото. Но така по спомени дори да е наливно цената няма да е под 15 лева на литър.
                LR RR Classic VM2.5

Коментар

аз съм го взел вече .. година стана
                  Прикачени файлове

Коментар

...понеже следя темата ви. ми стана интересно с какво масло си карате туарег-ите и на кои фирми за масла синтетиките се предлагат наливно в търговската мрежа?
                    "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                      аз съм го взел вече .. година стана
                      Супер е ! Трябва да ги мерим
                      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Колега , внимавай с маслата за Туарега.Маслото трябва да отговаря на спецификация на WV , за двигатели система помпа-дюза.
                        Контактното налягане между гърбицата на разпр.вал , и кобилицата задвижваща отделните помпи на дюзите е много голямо.Маслото трябва да има специална присадка .
                        0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                        Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                        Суперскан България www.decbg.com
                        Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X