Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво (от къде) дизелово гориво зареждате?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Slick
    А добавка - мисля каквато и да сложиш няма са има реакция и да стане по-зле. Пробвал съм доста от това което има на пазара. В момента слагавм една АТРАК се казва - продава се в Пловдив. Поръчвам си я по пощата. Наистина нямам още впечатления от нея в зимни условия, но дизела не ми пуши грам. Вярно че колата е нова още .. но все пак на 37 000 км други дизели си пушляват.
    Е, точно в това не съм сигурен. Като гледам из нет-а, коментарите за ползата от всякакви такива "противодимни", "подобряващи изгарянето", "икономисващи гориво" и т.н. добавки съвсем не са еднозначни ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

....

mac,това масло дето сипваш в нафтата няма ли да пуши после от него отзад?
      SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от V93

Е, точно в това не съм сигурен. Като гледам из нет-а, коментарите за ползата от всякакви такива "противодимни", "подобряващи изгарянето", "икономисващи гориво" и т.н. добавки съвсем не са еднозначни ...
        А аз като чета мненията ви, имам чувството ,че някои от вас ,правят големи усилия за да счупят колите си.И то с основен консуматив.
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от V93
          Първоначално публикуван от Slick
          А добавка - мисля каквато и да сложиш няма са има реакция и да стане по-зле. Пробвал съм доста от това което има на пазара. В момента слагавм една АТРАК се казва - продава се в Пловдив. Поръчвам си я по пощата. Наистина нямам още впечатления от нея в зимни условия, но дизела не ми пуши грам. Вярно че колата е нова още .. но все пак на 37 000 км други дизели си пушляват.
          Пирмер - преди няколко зими бях с една Тойота ХайЕйс 2.4 Д и с едно Панчарево 2.5 ТД на Мальовица. Седяхме там 3-4 дни при -25 -27 градуса. Аз бях с добавка против замръцване, Панчаревото - не. Познай кой запали ?

Коментар

Панчаревото?
            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
              Панчаревото?
              абсолютно си прав !! .. ама след като му ливнахме няколко кофи вряла вода връз помпиту ..

Коментар

Re: ....

Първоначално публикуван от BOBI_27M
                mac,това масло дето сипваш в нафтата няма ли да пуши после от него отзад?
                Пуши, но малко. За сметка на това на ГНП - то му е мнооооого мазничко и хубаво. И още нещо съм забелязал - особено при по- сдухани двигатели - намалява разхода на гориво.
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

и защо М10Д, а не 2Т масло - то би трябвало да изгаря по-добре?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

гледам, че някой колега е зареждал с Темпо Биодизел - какви са отзивите? А цената? и той ли като "домашния" БД трябва да се смесва с нафта поне 1:1?

намерих това http://petrol.netbg.com/?act=serv&pid=24
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                      и защо М10Д, а не 2Т масло - то би трябвало да изгаря по-добре?
                      Щото м10д им е без пари

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
                        Щото м10д им е без пари
                        спомням си една "промоция" в Метро: Туба от 5л за 6лв излизаше по-евтино от нафтата...

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                          Първоначално публикуван от superMAX
                          Щото м10д им е без пари
                          спомням си една "промоция" в Метро: Туба от 5л за 6лв излизаше по-евтино от нафтата...
                          5 литра- 4 лв. , но са ограничени количествата
                          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X