Обява

Свий
Няма добавени обяви.

предложение относно добавки,подобрители и прочие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: предложение относно добавки,подобрители и прочие

Аз така да се каже 'работя' с добавките Лики Моли така че мога доста да помогна с информация за техните добавки. Няма и неискам да им правя реклама затова ще помагам само ако някой ме попита за нещо

Коментар

Мислех да не се изказвам повече,ама още в началото темата се опорочи от един от потребителите тук,та искам да внеса яснота-всеки може да прочете в началото,че пиша да се внимава много с добавките,и да се използват такива,одобрени от производителя на автомобила,и целта ми не е да не се дискутират,и отхвърлят по принцип добавките!Също писах да се внимава за последващи вторични ефекти,за които обикновенно не се мисли-пълно щастие няма,нали-едно е за сметка на друго...равновесие...
      Ами това е-от мен толкова!
      Аз си оставам крайно недоверчив към поне 90% от добавките,и особенно към тези с неприкрита и агресивна реклама,която се надушва безпроблемно!
      Ако ръководните фактори не са съгласни с мен да изтрият писанието ми,а защо не и цялата тема-няма да се нацупя!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Хайде стига с тия призиви за триене. Каза се съвсем асно- темата няма да се трие.

Като гледам сме на едно мнение, има работещи добавки, има и ментета. Е, добре. Като призоваваш модераторите да пресяват темите за ментета добавки защо не обясниш как модераторите ще разберат кой добавки са читави и кой не. Кое да се трие и кое не? Или да се трие защото на определен модератор нещо не му вдъхва доверие определена добавка?
        Причината този форум да е # 1 е- не се трие безразборно. Казваш да се ползват само добавки удобрени от производителя, евала на Хонда, че не е удобрила никакви добавки.
        Карам Хонда. Няма горивен филтър. Карам я на място където има изискване /стандарт/ колко подобрители да се слегат в бензина. Някои от тези подобрители са за потдържане на двигателя чист. Първа смяна на свещи ми е на 100 000 мили / 150 000 км./ По книга. Смяна на горивен филтър ми е НИКОГА. Катализатора и той така.

А кажи ми сега това същото отнася ли се за България. Колко ще я карам ако няма горивен филтър?
        В случая аз ако съм с тази кола в БГ, ще и слагам добавка редовно за почистване не дюзите. Той производителя си го е казал, не не е взел под внимание милата родна бензиностансийка. Всеки си преценява. В спора е истината.
        Да се трие е най лесно. Виждали сме го по други форуми. Жалка картинка. Трие, защото не е съгласен. А кой е той за да определя коя добавка става и коя не?
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Брат ти помниш ли на Атомик 4 как му бяха запекли клапаните та се наложи да ги нашибаме с обикновенно МАРВЬЛЬС МИСТЕРИ ОЙЛ и как се отпуши мотора след около час?
          Или как си почистих скоростите на една от моите с добавка???Ми как набих на стария дизел за почистване на дюзите и се оправи пушенето?Генератора на Соня Дора как му пикаеха дюзите и правеше петно около лодката /дизел мотор е,да не скочи някой,не е реактивен /.Ми на белия как му набих тройна доза СТАРБРАЙД и сега мьрка колицата???А на синия бенц воя на хидравличната помпа или пьк на стария червен дизел сьщия проблем????

......................да продьлжавам ли????От скапан мотор нов няма да направи,но си има добавки които си работят,не правят чудеса,но работят.То и нафта за промиване на дизелов мотор работи дето е проста нафта,а какво остава за добра добавка.
          Е протичал ми е семеринг на Патрул 3.3 от добавка за чистене на мотор,но то това от мерак и келешльк,да му бях пернал половин литьр нафта в маслото по-добре щеше да е ма си викам да пробвам новите технологии и.................мотора вьн после

Всички мотори / дизели,бензин,генератори,автомобилни,морски.........../ ги пердаша с добавки и до момента само това за чистене на мотора ми е направило проблем.Не му помня марката и модела,преди 100 години беше и от тогава продьлжавам да сьм фен на нафта в маслото преди смяна ма това е друга тема.

И темата ми е ясна за какво е,но ако пусна една обява ПРОДАВАМ ТАКАВА И ТАКАВА ДОБАВКА,ПРАВИ ТОВА И ТОВА................кой ще прецени колко льжа и дали льжа изобщо???Или да трием па квото стане.............

Аз сьм пас по тая тема щото няма смисьл,а няма смисьл щото с колегата се познаваме от един друг форум.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            ......................да продьлжавам ли????От скапан мотор нов няма да направи,но си има добавки които си работят,не правят чудеса,но работят.
            И темата ми е ясна за какво е,но ако пусна една обява ПРОДАВАМ ТАКАВА И ТАКАВА ДОБАВКА,ПРАВИ ТОВА И ТОВА................кой ще прецени колко льжа и дали льжа изобщо???Или да трием па квото стане.............
            .
            Казвай казвай .. за кое работи и за какво - пък който иска или има зор .. ще слуша.

С американски кошници имаш ли опит? Моя Додж Караван е на 222 000.. да чукна на дърво - си е ОК. Слагам му добавки .. от евтинките, ма не му вредят. Смених маслото на автомата преди 2 000. - там сме добре мисля
            Единствено ми прокапва малко масло .. май гарнитура. ма за тия V6 3,0л си е нормално.

И на предниге ми коли слагах (Vw Golf 2 1.3; Fiat Tempra 1.6, Toyota HiAce 2,4 D; VW Jetta 2 - 1.8; Land Rover Discovery 3 2.7 tdi)- не съм имал проблеми с запушваници и прочие - нито съм правил мотори или други сериозни дела налагащи отваряне на мотор.

Но са ми помагали да ми чистят горивото ако се е налагало.

Естествено има и дървета "подправки" или антибиотици какгто им казвам ..

Коментар

Той мотора си е мотор,вече малко фирми правят коркови гарнитури та всичко е пенкелер,става за всички мотори.

Е примерно трябва да сьм много на зор за да сложа присадка за спиране на теч от мотора ако да имам в багажнка една на Моли.Трябва много да избие по време на пьт за да го нашляпам.Така само ако ще капе отивам да го оправят в сервиза.

Аз пак да кажа - лошото е,че сьм на майната си и 10 вида да напиша които сьм ползвал и сьм доволен я има 1 от тях в БГ я не.По принцип тук в Клифорния много се тачат немските продукти / що така и аз не знам / и аз лично сьм много доволен от продукцията на Моли.За мотора ползвам Стартрон конска доза.

С Американски автомобили гледам да си нямам работа,че не им разбирам / не че другите ги знам ма на,гледам Американците под око /.

Ще отнесем темата и ще ни бият.Пусни една тема за присадките и ще драсна какво сьм ползвал и от кое сьм доволен па вече кой и от кьде ще го намира негов си проблем.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

бе баш тук си е мястото според мен - ако не сме на едно мнение с модератора - да ме поправи.

Предлагам оттук насетне който желае да сподели ПОЗИТИВЕН опит от това за какво, кога и при какви условия му е помогнала съответната добавка - (дори и да е била не съвсем по предназначение, стига да е решила проблема).

Коментар

Пьк аз ти казвам,че ще е по-приятно за окото ако натракаш 3 теми за присадки.

1 Двигател масло/гориво
                  2 Скорости
                  3 Радиатор

И по трите имам какво да кажати само ги пусни.Темата тук е за сьвсем друго нещо и да не стане да си пишем 3 дни,а на четвьртия с право да ни го изтрият или преместят.Дай да не отваряме работа на модовете,плякай нови теми и да скача кой иска.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X