Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Присадка "Ресурс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Присадка "Ресурс"

Питането ми не е точно за 4х4, но съм сигурен че ще е интересно на много хора....

Какво мислите за руската присадка за дизелови двигатели "Ресурс" или "Римет" (едно и също е). Частиците от присадката би трябвало да се отлагат по стените на цилиндърите, буталата, сегментите и изобщо по всички триещи се метални части и да задъжат повече масло около тях... по този начин трябва да се получават хем по-малки хлабини, хем по-добро мазане. Знаете ли за какви дебелини слоеве става въпрос? Също така дали знаете как зависи отлагането на частиците в зависимост от температурата? Дали се отлага филм навсякъде или се отлага повече там където температурата е по-висока? Как тази присадка ще повлияе на лагери, разпределителни валове, повдигачи и маслени помпи?

Благодаря предварително!
    Даниел

До: Присадка "Ресурс"

За присадки, добавки и подобрители на масла, горива и даже въздух, е писано много. За конкретно тази - също.

Коментар

До: Присадка "Ресурс"

колега,ако искаш да си съсипеш двигателя слагай.ползвал съм и едното и другото все тая.в най-добрия случай не се случва нищо,в помало добрия тези нано частици се налепят по свещите/при бензинови двигатели/ и в най-лошия случай тотално убиване на двигателя.просто слагай качествени масла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X