Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавка в маслото за скоростни кутии?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добавка в маслото за скоростни кутии?

три коли време ползвам двигателни масла и добавки на liqui moly http://www.liqui-moly.com/liquimoly/..._eng_home.html
    имат магазин в софия на бул. Хр. Ботев, някаде между Солунска и петте кюшета... но съм ги ползвал само с бензинови двигатели, идея нямам дали е са подходящи за дизелите...
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

Коментар

чудя се дали да сложа от това :http://www.liqui-moly.com/liquimoly/...id/e_1341.html на VM 2.5 TD...
      какво ще ме посъветвате ?
      не бързам за никъде...
      XJ 2.5TD '98

Коментар

Имам огромно съмнение относно качествата на продуктите на Ликуйт Моли, които се продават по Българските магазини.
        Примери мога да Ви дам със един и същ продукт .....Например масло или добавка в Германия са на двойно по-висока цена от тук.
        Защо ли!!
        СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Според мен пробвай с "Металтек" Хората идват и показват на място със стенд, каква е разликата със и без продукта. Работил съм със много добавки и смятам, че много от тях имат достойнства. И все пак пробвай с "Металтек".
          LZ1VMH

Коментар

Можеш да пробваш и с Bardahl.Имат добавка за всичко.
            Провери в Проспийд
            Пътят е целта.

Коментар

много ми е странно. този "металтек" се предлага от различни фирми с различни на вид опаковки, но никой не споменава какво производство е като произход.
              иначе явно е магична добавка със спецялни съставки. ползвал ли го е някой, да сподели лични впечатления?
              Последно редактирано от glinski; 31-12-08, 14:19.
              не бързам за никъде...
              XJ 2.5TD '98

Коментар

С различни опаковки??? Би ли споделил по-подробно...
                sigpic

Коментар

1. http://savefuel.tradernet.bg/index.p...owse&prodid=11
                  2. http://www.metaltec-bg.com/metaltec1.html
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

Колега какво стана? Използвахте ли някаква добавка от по-горе изброените или друга? Какъв е ефекта?
                    Panda Climbing 4x4 1,2MPI FIRE

Коментар

Това е готина тема.

До момента сьм ползвал 3 различни на една и сьща кола,Мерцедес автомат 88 и теча от скоростите не е спрял.Вчера му сложиш четвьрта,а знам поне за още 6 които са на пазара и не сьм ги пробвал та като напипам коя работи - спира теч,включва без удьр задна,ще пиша.

За сега мога да пиша какво сьм пробвам и ефекта е минимален,но и теча си е теч,не си играе колата,по 1 литьр на седмица и сипваме.

Така тече за последните почти 4 години и да успокоя тия които си мислят,че скоро ще клекне.Работното муле и колата за експерименти е това.В скоростите само нафта дето не сьм слагал.Вчера и шибнах една и тия дни ако има положителен резултат ще ви драсна коя е и какво става.

До момента отрицателен резултат няма от нито една добавка та за престрашилите се да си тормозят кутията казвам - рьгай смело,нищо и няма.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Това е готина тема.

До момента сьм ползвал 3 различни на една и сьща кола,Мерцедес автомат 88 и теча от скоростите не е спрял.Вчера му сложиш четвьрта,а знам поне за още 6 които са на пазара и не сьм ги пробвал та като напипам коя работи - спира теч,включва без удьр задна,ще пиша.

За сега мога да пиша какво сьм пробвам и ефекта е минимален,но и теча си е теч,не си играе колата,по 1 литьр на седмица и сипваме.

Така тече за последните почти 4 години и да успокоя тия които си мислят,че скоро ще клекне.Работното муле и колата за експерименти е това.В скоростите само нафта дето не сьм слагал.Вчера и шибнах една и тия дни ако има положителен резултат ще ви драсна коя е и какво става.

До момента отрицателен резултат няма от нито една добавка та за престрашилите се да си тормозят кутията казвам - рьгай смело,нищо и няма.
                        Едва ли ще се намери добавка, която да спре теча!

Коментар

Опитите продьлжават обаче.Добавките са на средна цена около 6 кинта та не ми е голям разход.Колата си е изпяла песента така че и нея не я мисля.Просто да знам кое и как работи ако работи.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

От толкова добавки колата ще стане несчупваема.

Коментар

Теча намаля на половина,но не спряТо оставаше и да спре де.
                              Колата още вьрви и тия дни ще я покарам аз да я видя как включва.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Преди време имах едно пежо 306 на което се бях вманиячил че всичко трябва да му е перфектно.Та тва пежо виеше на 3 та скорост (не много но осезаемо) .Смених маслото на скоростите и добавка Лики Моли(ако не се лъжа) за скоросни кутии и ефекта беше нулев .Майстора тогава ми каза че с това виене можела да искара още десетки хиляди километри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X