Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лятна течност за чистачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лятна течност за чистачки

Здравейте колеги,

вече се виждам в чудо едвам си измивам стъклото през 50 максимум 100км трябва да спирам и да го мия на ръка защото чистачките не успяват да измият буболечките

По принцип лятно време си ползвам течност за чистачки от shell но ако не си напръскам стъклото в момента в който се размаже бубата немог да го поддържам чисто, а така разхода на тая течност е нечовешки.

Моля ви за идеи как да подобря почистващите качества на течността или каква "отвара" да си приготвя сам.

Ако и цяло лято ще е така на дълъг път просто немога да изляза с джипката и трябва да си карам подметката(Honda Civic)
    Последно редактирано от Ясен; 20-06-08, 11:34. Причина: кривопис
    One Planet, One Internet!
    We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

До: Лятна течност за чистачки

Сипи си малко амоняк от аптеката във водата и си купувай течност не от шел и еко тяхната фирмена.
    Има в еко едно жълто с нарисувани буболечки 3 лв са концентрат 1 л за 5 л -то става.

Коментар

Аз използвам вода + малко гел за съдомиялна машина и буболечките се махат
      Препаратите за съдомиялни машини съдържат основа, която разтваря добре труповете
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Offtopic

Абе вие тия джипки колко бързо ги карате?

Коментар

Колега ,веро и другите препарати са много активни и увреждат лаковото покритие.
          В течностите за чистачки /истинските/се използват повече калиеви сапуни за да смазват чистачките и да не повреждат боята.
          Колегата Мusovir от Варна е производител на химически продукти /козметика / и може да даде инфо.

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
            Offtopic

Абе вие тия джипки колко бързо ги карате?
            Добрият шофьор лепи мухите по страничните стъкла

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
              Колега ,веро и другите препарати са много активни и увреждат лаковото покритие.
              В течностите за чистачки /истинските/се използват повече калиеви сапуни за да смазват чистачките и да не повреждат боята.
              Колегата Мusovir от Варна е производител на химически продукти /козметика / и може да даде инфо.
              Прав си теоретично, но мен за лака не ми пука, пък и не забелязвам каквото и да е отлонение от заводския му вид на всичките си коли

Коментар

Проблема с бубулечките при бързо каране е решен отдавна от братята американци.На предния капак се поставя спойлер, който ги отвежда над купето.Аз имам такъв и съм много доволен - огромен ефект!!
                Прикачени файлове
                ________________________________________________________________________________________
                Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Ей, ето че научих нещо и днес! Наистина ли за това служи тази кора отпред?! Виждал съм я и на други машини, не само "братски".

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Добрият шофьор лепи мухите по страничните стъкла
                    Муахахахахаха, това ми хареса!
                    Зима иде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X