Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добавки към горивото за по-нисък разход

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Добавки към горивото за по-нисък разход

Здравейте колеги,не знаех къде да пусна тази тема и за това реших в този раздел,че е най-близо до това за което искам да пиша.Значи въпросът ми е дали съществуват някакви добавки предимнно за камиони (влекачи) но и за коли които да се добавят към горивото като намаляват разхода му,ако съществуват такива кажете някакви добри марки и дали действат и до колко,благодаря на всички отзовали се предварително.Ако темата не е за тук нека някой модератор я премести
    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

До: Добавки към горивото за по-нисък разход

Мммдаа .... има ...
    Наричат се ... тухли ... може и четворки ....
    Слагат се не в горивото, а ... под педала на газ-та ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

има разни ментета със спорен ефект,в опелския форум даже имаше едно момче младо,което се опита да ги пробутва.Таблетки някакви.По мое мнение такова животно няма
      Последно редактирано от бат'Марто; 07-06-08, 23:55.
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз изпробвам едно устройство което има за цел да сваля разхода но така и не съм го засичал точно още. със сигърност има разлика в поведението на двигателя- по тих, по лесно набира а и димността се намали.. 2.5 ТДИ на Паджеро 2. Устройството представлява метален цилиндър и вътре има някакви елементи. Слага се след горивния филтър. Води се Горивен катализатор

Коментар

Първоначално публикуван от NiGhTy Преглед на мнение
          въпросът ми е дали съществуват някакви добавки предимнно за камиони (влекачи) но и за коли които да се добавят към горивото като намаляват разхода му
          Ако имаш влекачи и съответно шофьори, при тези цени на горивата се увеличава изкушението те да "доят" камионите. Значи ГПС-и и точни разходомери за нафтата могат да ти спестят повече от другите устройства и добавки. Субективният фактор много хора го подценяват...

Коментар

сега да обесня моита гледна точка ,един тутски собственик на транспортна фирма каза че преди да сложи джипиеси на какионите си те са карали повече километри а расхода е бил почти същия ...................................................................................................................................................... ...................................................по негови думи когато разрешиш на шофьора да си прибира икономията ти печелиш че той ти пази камиона...............мисълта на шофьора е като не печеля , защо да не се искефя на камиона
            Последно редактирано от isuzo; 09-06-08, 20:57.
            МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от Scud_ti Преглед на мнение
              Аз изпробвам едно устройство което има за цел да сваля разхода но така и не съм го засичал точно още. със сигърност има разлика в поведението на двигателя- по тих, по лесно набира а и димността се намали.. 2.5 ТДИ на Паджеро 2. Устройството представлява метален цилиндър и вътре има някакви елементи. Слага се след горивния филтър. Води се Горивен катализатор
              Колега от къде се снабди с това устройство.Продава ли се някъде или е самоделка?Дай малко инфо ,искам да го пробвам и аз.Благодаря!
              БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
              TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
              Съби Радев А(-) 0895745706

Коментар

Първоначално публикуван от jeepman13 Преглед на мнение
                Колега от къде се снабди с това устройство.Продава ли се някъде или е самоделка?Дай малко инфо ,искам да го пробвам и аз.Благодаря!
                от тук :
                http://www.katalizatori.com

Коментар

Почти съм готов да лапна кукичката, но липсва информация за производителя, а това е малко странно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X