Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся флуоресцентни бои

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся флуоресцентни бои

Мария, известна в този форум като ІАІ, намери разни вещества, на разни цени, и в разни опаковки. Това също се оказа проблем, хем тлъст.
    В едни стари книги намерих технологията на рисуването на скали.

Някой иска ли да се включи реално?

Коментар

Аз желая, но дай да се съберем още няколко че си е сопа, а за това което съм намислил само ще си го гледам и няма да ми върне и 1 ст.
      Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
        ... Иначе и аз съм навит за известно количество от тази боя ако някой реши да се кооперира естествено ще ми трябва съвсем малко количество.
        Другото което мога да се сетя, е да си вземем по малко за нуждите,а по-голямата част да остане в Стефан и той да направи по едно циферблатче и ако има "+" "-" ще изравняваме. Малко тюних трябва отвреме на време

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1290425.jpg
Прегледи:1
Размер:99.8 КБ
ID:5267552

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1290645.jpg
Прегледи:1
Размер:144.3 КБ
ID:5267553

На луминисцентни и луминофори ги делят боичките .. И тези с послесветенето са от вторите...
          В нета има за същите материали по няколко оферти с един и същи МОЛ.. ако се намери човек на място в Украйна да провери - какви са цените и закупи .. може да се вземе 100г. а не 300г. от нещото - както го продават за иностранци... Митата са ми малко странни - но ще се преживеят ...Парите не са проблем .. а като е на прах и държи 200 години - все ще му намеря приложение... до 199 -тата година
          Това което съм приложила е луминисцентно .. има го в Магазин Слънчоглед - За художници във Варна .. Разтваря се с вода и свети на лилава лампа .. Където отгоре е минато с перманентен маркер - спира да свети .. 250 гр. са 16 и нещо лева .. тубичка е 6 - 7 лв .. Обаче щипе на кожата .. А върху бял фон свети още по добре..
          Последно редактирано от iai-bg; 12-04-11, 11:54.
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
            На луминисцентни и луминофори ги делят боичките .. И тези с послесветенето са от вторите...
            В нета има за същите материали по няколко оферти с един и същи МОЛ.. ако се намери човек на място в Украйна да провери - какви са цените и закупи .. може да се вземе 100г. а не 300г. от нещото - както го продават за иностранци... Митата са ми малко странни - но ще се преживеят ...Парите не са проблем .. а като е на прах и държи 200 години - все ще му намеря приложение... до 199 -тата година
            Това означава ли че в Украйна ги произвеждат тези бои и съответно оттам са най-евтини? А относно облагането с мито малко странна работата защото доколкото си спомням за пратки от чужбина за стойност на стоката до 150$ долара не се слага мито а най много да се начисли ДДС, така е поне според закона но не мога да се сетя дали това важеше само за пратка изпратена от физическо лице от чужбина, но по принцип то и митата са най-много мисля в размер от около 5%.
            Ето това успях да намеря като допълнителна информация
            http://www.customs.bg/document/3650

Коментар

На сайта пише че се произвеждат там .. ама дали е вярно ?? Има смисъл да се вземе на прах .. и да се смесва с подходящият вид лак за повърхността на която ще се нанася .. и ще издържи - колкото лака (лепилото) ...
              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Аз писах на една украинска фирма по Скайп и на руски и английски ама не ми отвърнаха.
                Доста от сайтовете в които рових бяха английски. Мисля че там ще е по лесно. Или ибей.
                Мен ме интересуват луминофори.

Коментар

Първоначално публикуван от Р.Якимов Преглед на мнение
                  Аз писах на една украинска фирма по Скайп и на руски и английски ама не ми отвърнаха.
                  Доста от сайтовете в които рових бяха английски. Мисля че там ще е по лесно. Или ибей.
                  Мен ме интересуват луминофори.
                  Мда наистина ще е по лесно да се купи от ибей или някой от специализираните онлайн магазини, защото най-малкото ако се купува от производител те ще искат по-голямо количество.
                  На който му е интересно намерих ето тук един форум в който се обсъжда различното приложение на тези бои.
                  Код:
                  http://www.glowforum.com/
                  Аз лично се интересувам от идеята за използването на тези бои за ето това или подобно решение:
                  Последно редактирано от icpart; 13-04-11, 22:49.

Коментар

От: До: Търся флуоресцентни бои

Първоначално публикуван от shandor Преглед на мнение
                    Стефан, да ли е намерил тази боя? За таково ли става дума?

можете лида ми кажете къде даго намеря и колко струва щесам ви много благодарен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X