Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лошо гориво от ЕКО Стара Загора

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лошо гориво от ЕКО Стара Загора

Преди малко заредих там и газ и бензин. Бензина почти пълен резервоар, газта половин бутилка. Веднага след излизане от бензиностанцията колата започна да гасне в движение, пали трудно, оборотите играят и гасне и на място. Това и на двете горива. Едвам я докарах до където бях тръгнал, добре че е наблизо.

Предвид че го прави и на двете горива бих се усъмнил в самата кола. Но предвид че стана веднага след зареждането и бензиностанцията взе да ме съмнява. Един познат точно преди една седмица с бензин от същата бензиностанция колата му правеше точно същите номера. Ама не съм го чувал от тогава да видя какво е станало.

Та утре ще източвам бензина да пробвам с друг ще има ли разлика. Някой имал ли е наскоро проблеми с тая бензиностанция да питам?

От: Лошо гориво от ЕКО Стара Загора

http://www.forum.offroad-bulgaria.co...=49949&page=25
    Пускай в тази тема.

Коментар

По скоро нещо се е прецакало от раз по колата и е съвпадение със зареждането.Емулатора лъжец на газовата ,токов разпределител или делко,бубина,кабели,свещи.
      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Нещо по тоците е както каза колегата. Или някой задържал клапан да тъпче и двете едновременно.
        Последно редактирано от //Радо//; 13-01-18, 07:14.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

...
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Майка ми има една Корса която кара на газ, и зарежда абсолютно винаги на Еко Стара Загора в кв. Железник, това от доста години.Никога никакви проблеми не е имало. Вчера ми звънна и каза, че веднага след като е заредила колата започнала да придърпва и да прекъсва, та ако можело да я погледна. Странни съвпадения с тази верига бензиностанции ?

Коментар

Точно за ЕКО на Железник става дума. Аз също съм зареждал много пъти на тая бензиностанция последните 7-8 години и не съм имал никакви проблеми. До вчера.

Коментар

От ЕКО съм сипвал 10 години 100 октана и старата си Астра с 1.6 моно и никакви проблеми. Сега "самолетен" дизел пак без притеснения. Като 99% съм зареждал на долната бензиностанция, ако и там го развалят не знам. Интересно е каква е колата и какво стана на края!

Коментар

Koлата е Джийп Чероки. След два дена борба успях да източа повечето от тая гняс дето са ми я сипали. Сипах 10 литра от другаде и изненада всичко се оправи. Но тия 10 литра ги сипах от туба. Като отидох да дозареждам, не можах да вкарам и 2 литра, пистолета спира, накрая преля. А не е като да е пълен резервоара. Или нещо съм прецакал при сглобявнето или тва дето са ми го сипали в Еко нещо е прецакало. Много скапана работа.

Коментар

Гледам пишеш от София. https://www.kzp.bg/ е до Женския пазар, доколкото знам. Не е ли идейно да спретнеш една жалбичка?

Коментар

И това ще стане, и бензина си пазя, но трябва първо да вкарам колата в движение и да стигна до София.

Коментар

Така, газта излезе че не е била проблемна. За бензина още не съм сигурен.

Открих че ЕВАП канистъра е бил сериозно наводнен с бензин. Източването на бензина от резервоара му е позволило да се изпразни и от там нататък колата тръгна нормално и на газ и на бензин, но бензина вече беше от друга бензиностанция. При моя познат споменат в първия пост определено е имало проблем с бензина зареден точно от това ЕКО. Та не изключвам и самия бензин нещо да не е наред.

Как се е напълнил ЕВАП-а с бензин...ами от презареждане според мен. Винаги или аз зареждам сам или стоя до края на зареждането. Този път бях уморен и само видях че се взема правилния маркуч и влязох да плащам. Изрично казах на момчето да спре зареждането на първо изключване. Ама като гледам после какво точих, пълнено е до ръба на гърловината.

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                          Открих че ЕВАП канистъра е ...
                          Бензиновото ми "Либи" се пълни много трудно - с по 3-4 изключвания при сипване за 50 лв. примерно. Винаги съм подозирал отдушник (който май води до въпросната консервна кутия, която не знам къде е).
                          Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                            ...
                            Открих че ЕВАП канистъра е бил сериозно наводнен с бензин.
                            Много благодаря за насоката. И аз имам една кола която трудно се зарежда с бензин.

Коментар

Кутията е долу до резервоара, зад арката на задна лява гума. При зареждане се очаква парите да идат точно там. Ако не отидат изключва пистолета и връщаа бензин даже на празен резервоар. При мен така правеше наводненото.

Сега моето либи е 2007-а и там системата е променена, моята се води ESIM а на предните години е NVLD или нещо такова. На моята система знам къде може да са блокажите вече, по-старата е по-сложна леко и трябва да се гледа там как е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                              X