Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло Wolf да или не?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Паранои...отивате в склада на вносителя на марката и си купувате- и отстъпка може да получите.Адресите ги има в нета.
    Туби всякакви,ACDelco винаги си е бил в опаковки сходни на GM Genuine Motor Oil (зер се прави от същите производители).
    Какви там Инси,Плами,Присти и прочее...без пари ли са?
    Масло 2015 спокойно бих го ползвал след неколкоминутно разтрисанье. Че и от 2005 биля.

    Коментар


    • tjtjtjtj
      tjtjtjtj коментира
      Редактиране на коментар
      Никакви паранои колега! Нека гледаме по- задълбочено в проблематиката. Като казваш /зер се прави от същите производители/, би ли изяснил кой и къде произвежда GM Genuine Motor Oil? На мен до момента никой не е могъл да ми каже! Относно ''складове на вносител'',точно в такъв склад , след като им поисках документация за оригинален продукт те извадиха фактура и аз им казах, че това е нищо. Техния отговор прозвуча- цитирам: - Е ти са' маслу за сувалкъ ли тръсиш или за кулътъ си? Та, тук за пари става най- малко на въпрос! Ако в Гърция питаш грък за родното им масло Циклон, без да му мисли ще ти каже, че е супер и го предпочита пред повечето вносни! В България за нашите масла Инса, Плама и Приста такова мнение от българин няма да чуеш и ти си поредния, който го доказва. Въпросът обаче е, дали българските автомобилни масла заслужават от нас българите такова отношение?

  • #17
    Не четете,пък пишете...няколко пъти се каза вече,че производителят на GM Genuine и AC Delco e белгийската Wolf Oil Corporation (която пуска на пазара собствените си масла Wolf и Champion и чиито аналози на горните "маркови" може намери лесно). Туй за никого никога не е било тайна - пускате търсачката на" "wolf oil" "gm genuine"" и ще Ви излязат резултати. Преди време можеха да се намерят и листи на безопасност на GM Genuine маслата (спускани от ГМ Европа),къде изрично е отбелязано кои е производителят- въросните Волф ойл,Белгия (които сами се бяха похвалили преди години на стария си сайт,когато бяха избрани от GM-Европа за производител).Из руските и украинските сайтове ще намерите и декларация кой произвежда внесения за продажба продукт.
    По същия начин може намери,че производителят на фирмените масла на Volvo (VDS-2; VDS-3,VDS-4.1) и Caterpillar беше/е Ексън-Мобил - ; че Кастрол произвежда трансмисионни за Форд-Европа,че маслото за японските автоматици на Пежо-Ситроен е всъщност продукт на Ексън-Мобил,който се продава слободно на цена пъти по-ниска от това,с която дилърът ще Ви одере и т.н.

    Ей тука търговец в ебая чистосърдечно е заявил кой произвежда продукта:
    https://www.ebay.com/itm/Aceite-Moto...-/263484148409

    Та пак,ако купувате от скада на вносителя (на която си там марка масло изберете) ,свеждате вероятността от ментак до минимум.
    Относто опаковки ,стикери защити от рода на светещи букви или щрих кодове под UV светлина- туй варира от пазар до пазар. Едно и също блендиращо предприятие може да пуска продукт с такива стикери (с повишена защита,демек) за един пазар ...и същия же продукт с "нормални" стрикери-за други.
    А,за американски пазар има разлика- там работят с местни производители обикновено(понякога и повече от един няколко,паралелно, пзар голям).

    Та по-ведро гледайте на нещата...Щастлива Нова Година!

    Коментар


    • tjtjtjtj
      tjtjtjtj коментира
      Редактиране на коментар
      Благодарско! Хубав празник и на теб!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X