Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е лепилото по тикосото и изолирбанда?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое е лепилото по тикосото и изолирбанда?

Колеги ,трябва ми лепило което винаги да стои лепкаво, и да е прозрачно. Не търся здравина а лепливост. Точно като това което е по изолирбанда, но не мога да измисля от къде да намеря подобно.

От: Кое е лепилото по тикосото и изолирбанда?

Двойно лепяща прозрачна лента няма ли да ти свърши работа? На по-качествените производители лепилния слой е доста силен и издържлив.
    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
    0898777327

Коментар

3М имат двонолепяща лепенка на листове, която представлява само слой лепило между 2 листа "восъчна" хартия, които впоследствие при лепенето се махат.

Само лепило надали ще намериш някой да продава. Отделно дето са сигурно стотици видове, и обикновено работят само когато са положени при доста стриктни производствени условия и дебелини на пласта.

Най-добре кажи направо какво искаш да лепиш, пък току виж ди дадем готовото решение.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

За винетка ли?
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

3М-ското е пИрфектно за винетка. Ама ако това е случая, вероятно няма да иска да даде 15 кинта + доставка за лист лепило.

После и с отлепването догодина ще има едни допълнителни грижи.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Внетката се лекува със сухо лепило.

Абе не спите ли

Коментар

Как беше? Да не забравяме че и КАТ аджий четат форумите иначе чалъми бол.

Коментар

Или пък, я отлепяш с лист от макетен нож и сетне не ти трябва лепило, щото си хваща с нейното.
                Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

3М-ското е пИрфектно за винетка.
                  Ако го сложиш няма да можеш да я махнеш!

Коментар

Не разбрахте ли че човека иска да си я мести от едната на другата кола според дневните му нужди, а не завинаги и за догодина. Така че изискванията са специфични.
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

абонамент
                      Публикувайте отговор

Коментар

Ако изчакам до утре кой знае още какво ще натворите ))

Трябва ми ,за да залепя две лещи от обектив. Заводски бяха слепени ,но по края беше влязъл въздух и съответно прозрачността нарушена ,едната е изпъкнала другата вдлъбната и съвпадат идеално. За да ги разлепя ги нагрях със сешоар и лепилото между тях беше точно като това от изолирбанда, но не знам какво лепило се ползва за това. Мислех си за лепилото за гума на бизон ама не знам дали ще стегне при липса на кислород.
                        Тази лента на 3М с прозрачно лепило ли е или нещо жълтеникаво, ако е прозрачно ще свърши идеална работа, аз като притисна лещите една към друга помежду им почти нищо не остава като материал.

Коментар

Ооо съмнява ме, че е толкова елементарно лепило там. Най-малкото тиксото става на г-з след 2-3години.

Коментар

Първоначално публикуван от ak101 Преглед на мнение
                            Ооо съмнява ме, че е толкова елементарно лепило там. Най-малкото тиксото става на г-з след 2-3години.

Елементарно е ,след като го разлепих толкова лесно. Така или иначе няма контакт с външната среда лепилото, не мисля че ще му стане нещо, още повече аз няма да го лепя с тиксо.

Коментар

Прозрачен епоксид ти трябва. И пак има риск да останат мехурчета. Ако е някаква оптика, от която се иска нещо повече от проста прозрачност обаче, боя се че по въпроса нищо не може да се направи - има такива оптични "сглобки", при които лепилото трябва да е с точно определени параметри като прозрачност и скорост на светлината в него. Иначе лещата от 2 отделни става една цяла с някакви параметри много далеч от на двете слепени. А идеята на тия сглобки е точно да са сглобки - те не действат като проста леща - никакъв им е проблема да ги направят цял детайл. Правят ги от 2 части съвсем нарочно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X