Търся си високооборотна грес, която да издържа на високи температури. Ще се използва за вариатора и ролките на скутера ми. В менюъла пише че ми трябва shell retinax hdx2. Нищо не разбирам от греси и от техните свойства, за това очаквам да ми предложите еквивалентни варианти. Ако мога някъде от Варна да си купя ще е най-добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Високооборотна грес, от къде и каква?
Свий
X
-
От: Високооборотна грес, от къде и каква?
Вземи литол-24,ще ти свърши работа,вискозитета си запазва в много широки граници,не тече и не замръзва.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
-
Не знам дали се подразбира, но трябва да намажа самите ролки и каналите по които се движат. Литола го дават от -40 до +120 градуса, а като гледам другите греси издържат до 200. Не казвам, че не е добра, но сякаш нещо по-хай тек ми трябва.[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Не знам... До малко по-малко от колкото се нагрява колянов вал на 4т скутер? Не разбирам от ТЕЦ-ове, но повтарям, че ми трябва високооборотнаЗа незапознатите - това нещо се върти и малките ролки се движат по тези канали. Точно там трябва да се гресира и след първото завъртане греста да не се окаже по стените.
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеОстави ги сухи!В менюъла пише да, се смазват, този преди мен ги е смазвал, смятам и аз да ги смазвам. Понеже знам, че си човек с доста голям опит, бих искал все пак да ми обясниш защо да не ги мажа. Може и на ЛС
[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от EIvanov Преглед на мнениеКолега високо оборотна или високо температурна ти трябва. То и Вени го каза.[FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеТъй де.
Всички високооборотни греси, с които съм се срещал, са били с консистенция на сапун - мек тоалетен сапун.
Не мога да помогна с такава грес вече.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеТова са високотемпературни греси и нямат нищо общо със високооборотните.Разбрах го по трудният начин,бяха ми подарили високотемпературна с жълт цвят и консистенция на пластелин.И аз с всичкият си акъл измих главините на баба жигула и напълних с новата,в резултат за 200км имах заварени лагери за шенкелите,тотал щета.
В Инструкция эксплуатации Ваз-а е написано с тлъсти букви - тоя възел иска ЛИТОЛ-24
А това, че си сложил високо-нещо си - температурно, или оборотно, не значи, че си го подобрил. Предобрил си го.
А че това, че тия греси, високооборотни, са били такива, и са били за там, дето са употребявани, се потвърждава от факта, че издънки нямаше.
Конкретно - плунжера на съединителя на двигател CZ125 - карта ми беше с такъв двигател, и чехите искаха да се маже с високооборотна грес. Даваха. Мажехме.
Коментар
-
Не е високо температурна от –10 до +120 и за кратко до 140 .Пускам ти линк на лично струва към 12 лв кг
пп Това е за шел греста от опътването на моторетката.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар