Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Филтриране на ръждив антифриз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Филтриране на ръждив антифриз

Малко снимки да се добие представа за какво иде реч след куп промивки.От първите промивки нямам и по добре че щяхте да ме пратите за нова кола направо😉.Продължавам упорито все пак ефект ИМА.Снимките са от тел.но може да добиете представа за какво иде реч.
    Прикачени файлове

Коментар

какъв по-точно антифриз ползваш?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Точно такъв правят в Горубляне някъде. И обслужват всички коли нов внос с него.

Коментар

Демек броиме че хавата е по-зле от каране с чиста водица.

ПП: В тераното имаше 1:10-та от това само в казанчето. Оригиналния антифриз на 12 години си стоеше бистър, а лопатките на водната помпа си бяха лъскави.

Сега ги гледах едни на Цар Симеон - извадили 2 дамаджани от минерална вода, едната със отровно синя боя, другата с малинено червена, и го продават за антифриз.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Със какъв съм я купил нямам представа но беше страшна боза,този е български от4-5лв.Това е резултат към вчерашна дата след сигорно 6-7 промивки-няколко от които с вода.Поочисти ли се тогава може и да я изглезя с по читав.За сега с тоя-вода не ми се сипва че водната помпа смених преди 2 дни.

Коментар

Имах предвид че в Горубляне някъде правят кафяв антифриз защото колчем погледнеш в напълно обслужената кола намираш все от него. А го няма по магазините.

Пак там някъде правят и моторно масло, черно като партийна каса.

Коментар

И грес за диференциали имат.
                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                  този е български от4-5лв.... ...Поочисти ли се тогава може и да я изглезя с по читав....
                  С тоя точно от 4-5лв има да чаках да се изчисти. Тая субстанция е по-зле от вода от чешмата, яко и няма антикорозионните добавки.

Напълни с вода, покарай докато загрее, после изчакай малко да изстине, запали и изфорсирай, после източи и промий докато потече бистра. Докато маркуча тече в двигателя може и да припалиш 2-3 пъти да размеси. След 2-3 такива интервенции напълни с читав антифриз. Дори розовия готов за употреба на LukОйл е достатъчно добър за целта.

...и ако искаш зимата наистина да не замръзне, купи концентрат на HEPU или от сорта и си го разреди сам.

Няма автомобил от всичките ми до сега, на който да не съм успял да изкарам говната. В момента карам такъв с изцяло чугунен мотор. Няма капчица ръжда в антифриза.

Коментар

И аз си патя от български антифриз от 4лв, произведен уж от Приста, при все че собственика на склада ми е приятел и се кълне, че е читав.
                    И в двете коли след различни периоди на експлоатация(няколко месеца), придобива бледо-ръждив цвят и вече не е мазен на пипане като в началото.
                    Като стигна до тях, ще ги сменям, но няма да е на Приста. Няма да е и от Евро07, както ги хвали Спарки

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                      Няма да е и от Евро07, както ги хвали Спарки
                      В Евро07 продават I.G.A.T., който е читав.
                      От Евро07 съм купувал термостат, който се справя по-добре от оригинален (има по-малко "инерция").

е, купувал съм и други работи, за което своевременно съм се "похвалил" във форума. Например за водната помпа Shimahide, чието виско лятото включваше и изключваше със закъснение, но за сметка на това зимата зацепваше на умрял от студ мотор и не зацепваше на почти прегрял.

Коментар

В Еврото дори материала на опаковките им е менте!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          http://www.tashev-galving.com/010+DT...BE%D0%B4%D0%B0

Уговорка: моят не съм го купувал оттам и беше двойно по-голям. Но предполагам че и този с филтърен елемент за 5мкм ще реши въпроса.
                          има и модел за гореща вода:
                          http://pavirani.com/%D1%84%D0%B8%D0%..._3_4-1123.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X