Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за руско авто масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за руско авто масло

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
    Имат и 5в40 синтетика в 4л туби. Иначе в Русия има има цялата гама, но в България едва ли ще се намери някой който да налее 5в30 фолксваген, в пасат 7ца да речем. Не, че няма де, но ще са единици, или по сервизи, където се сипва Газпром, а се изписва Кастрол.

Като качество не съм гледал нито сертификати, нито лабораторни показатели. Единственото ми наблюдение е визуално и има разлика между 15ка, 10ка и 5ца - демек не е едно и също в различните туби.
    хъм.
    къде може да се купи в софето
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

колега от форума е вносител на Ойл райт за БГ. Беше спонсор на състезанието в Лясковец. Без да го питам не мога да му обявявам имената.
      Peugeot 4007
      ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Благодая на всички за мненията.
        А за маслата с търговско име Газпром има ли ги в бензионостанцията на Борис III, след Княжево (ако някой случайно знае)?

П.П. Извинявам се за линка в първия ми пост, не бях дочел правилата.

Коментар

Аз пък сега друго се замислих. Как тия масла идват на такива цени? В Русия са по-скъпи (поне от бърз преглед по Интернет), а има и мито някъде в цялата схема.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Аз пък сега друго се замислих. Как тия масла идват на такива цени? В Русия са по-скъпи (поне от бърз преглед по Интернет), а има и мито някъде в цялата схема.
            Няма
            Масла G-Energy производятся компанией Gazpromneft Lubricants Italia S.p.A. в г. Бари (Италия).

http://www.g-energy.org/catalog/index.html
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тези добре. А внасяните от Русия на другите фирми?

Коментар

Ся искаш да ти кажа колко е обичайната надценка от производител до краен клиент ли?
                Може, ама на скайпа

Коментар

Я го знам и жокер ми не требе. Това не променя въпроса. Някой работи по-евтино (търговец примерно) за да се равнява по другите цени или някой спестява нещо (скъпи съставки, мито, ...)

Коментар

Стандартно и двете.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Я го знам и жокер ми не требе. Това не променя въпроса. Някой работи по-евтино (търговец примерно) за да се равнява по другите цени или някой спестява нещо (скъпи съставки, мито, ...)
                      Като нищо и ноу-хау спестява.

Какво точно се случва обаче надали някой ще си каже.

ПП И остави го това мито, то обикновено е най-маловажната съставляваща на цената.

Коментар

предпочитам руски бутилирани масла от споменатата марка вместо наливни западни (масла)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X