Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отговор от метрологията на оплакване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отговор от метрологията на оплакване

Здравейте,
    Послушах Ясен, по повод на нередовното отчитане на газова колонка в лукойл и получих следния фаил:Lucoil prowerka.pdf
    Естествено че дни след като съм подал сигнала и в лукойл всичко ще бъде наред.
    На кое да вярвам - на очите си и касовата бележка или на инспекторите?
    АИГ-Заваряване ООД
    Заваръчни апарати "DEL"
    http://www.aigwelding.com
    0889 522 036

От: Отговор от метрологията на оплакване

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
    Здравейте,
    ...
    До колкото двете събития са се случили по различно време - няма проблем да вярваш и на двете...

Отделно - ако в първоначалното ти изложение тук е имало достатъчно детайли и е било достатъчно обстойно - нищо чудно и да си ги предупредил без да искаш. Форумът е на свободен достъп за четене и се индексира доста солидно.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Нямаш шансове да победиш съдебно голяма фирма.
      Важното е да им създадеш неудобства и тревоги, които си струват.
      Все някъде, някой е останал без премиални, други са писали обяснения.
      Изобщо създал си тръпка в административните неврони на предприятието мастодонт.
      Около 6 месеца ще внимават с разни " дребни клиенти".
      После ще отебат, докато друг ги ужили и пак така в кръговрат.
      Ако всички клиенти са като теб, упорити и непримирими към издънките, след време се получава условен рефлекс и качеството на обслужване се повишава.
      Това е и целта на упоритото търсене и отстояване на права, не личното удовлетворение.
      Върху подобни механизми просперира цивилизацията.

П.С. Както знаеш треньора, няма за цел да убие слона, а да го приучи на поведение, като го ръга в слабините.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Винаги, когато съм подавал подобен сигнал (за гориво не ми се е случвало, но по други поводи - доста често), не съм разчитал на нещо повече от учтив безполезен в момента отговор.
        Но знам, че зад този отговор ще има поне малко замисляне по въпроса.
        И ако още някой друг е изпратил подобен сигнал, започва количествено натрупване, което рано или късно ще премине в качествен скок ...
        Затова, въпреки, че първоначално изглежда безполезна такава загуба на време, винаги действам на формално официално ниво - дори ако щеш за лично успокоение
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
          Здравейте,
          Послушах Ясен, по повод на нередовното отчитане на газова колонка в лукойл и получих следния фаил:[ATTACH]664059[/ATTACH]
          Естествено че дни след като съм подал сигнала и в лукойл всичко ще бъде наред.
          Важното е да пишеш!
          п.п.с абсолютна ирония
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X