Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвместимост на различните видове грес

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвместимост на различните видове грес

Така и така наругахме доставчиците на екзотика в България, сега ако кажете и откъде да намеря масло GL4/75W140 в опаковка по-малка от 20л, цена няма да имате.

Коментар

Вижте PL 10. Ползвам я от повече от 3 години и съм безкрайно доволен. Водоустойчива та дрънка. Е, и тя има недостарък.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Така и така наругахме доставчиците на екзотика в България, сега ако кажете и откъде да намеря масло GL4/75W140 в опаковка по-малка от 20л, цена няма да имате.
        Чисто GL4 или GL4+GL5? Първото е рядкост, второто не би трябвало, или поне като ми е трябвало съм намирал начин.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първото, първото
          Второто и Приста го прави даже.

Коментар

За чий? Някаква супер капризна скоростна кутия ли изкопа от някъде?

...за Приста - знаем как прави нЕкои работи.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Грес от морката с недостатък има, по 30 - 50 лв за 400 г.
              Силиконовата, която си е баш силиконова а не друга с добавки, не става за лагери. Тя е за особени приложения, предимно температура и невзаимопдействие със средата. Би струвала 40 - 60 лв за 400 г, но е дефицитна.
              Лагерът от темата се чупи по друга причина (монтаж, разлика в ъглита на кардана вследствие на повдигане на колата и др.), а грес да се смесва не винаги е добре. По-сложно е от при маслата, може да има проблеми. Иска си проучването тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                ......Иначе 18-те кинта за 400 грама няма как да ме стреснат - няма да купувам с кофи.
                Те тия 18 кинта ако стигнат до магазина си нямам идея колко ще станат. Това е цена за производство. Пратих координати на лични. Фирмата е в София.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Морска грес да речем ще намеря, дали ще се справи с високите обороти ?
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Еми то трябва да и го пише в спецификациите и за какво е. И най-вероятно ще ти се наложи да измиеш старата, защото надали ще са съвместими.

5-6000 оборота не са чак толкова много за лагер с тоя размер. И те са толкова като двигателя е на макс обороти и си на 5-та скорост. В по-голямата част от времето я има 3000, я не.

Коментар

Момчета , аз не разбирам от смазочни много , я кажете каква грес да взема за стругчето - рядка , гъста , каква марка , нещо хубаво за зъбчатките и за другите места . Благодаря ви предварително .

Коментар

Първоначално публикуван от Rusen pd Преглед на мнение
                        Момчета , аз не разбирам от смазочни много , я кажете каква грес да взема за стругчето - рядка , гъста , каква марка , нещо хубаво за зъбчатките и за другите места . Благодаря ви предварително .
                        Като за начало е редно да кажеш какво точно е стругчето. Щото в моя струг освен върху веригата между мотора за бърз ход и вала който върти, май другаде грес няма.

Коментар

Стругчето е модел 755 на Машстрой Троян . Във темата за струговете има снимки на такиа , във Помощ за идентификация на струг . Става въпрос за 2 или 3 лагера на шпиндела .
                          Предлагаха ми на някаква фирма COMMA , днес 2 вида греси , литиева и за лагери със висока издръжливост. Гледах и една литиева със Молибден 2 сулфат и графит , и обикновенна литиева във OMV . Всеки ми казва различно нещо . Какво да сложа не зная направо .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X