Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бензиноустойчив маркуч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бензиноустойчив маркуч

Да си кажа и аз болката - трябва ми бензиновустойчив маркуч с по-голям диаметър(36-38мм). Е да, ама по магазините намирам само малки (6-13мм). От по-големите диаметри предлагат само МУС(маслоустойчив).
    Въпросът ми е проблем ли е маслоустойчив маркуч да се ползва за бензин? Едно време в упражненията по химия си доспивах, че бяха много рано... А маркуч предназначен за водно съединение става ли? Изобщо бензина май е най-агресивен?

На маркуча, който трябва да подмена пише PVC+NAE(за второ не съм много сигурен, че не го разчитам добре)
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

От: Бензиноустойчив маркуч

Христос Воскресе колеги! Значи,няма нищо вечно на този свят.Маслоустойчивия става и за бензин и дизел,а според качеството му е и трайността. Водно- НЕ.МУС обикновено отвън е здрав,а отвътре прави балон и намалява отвора(след време).Използвай го спокойно.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

http://markuchi.eu/ - тук провери ли?

Коментар

Да, тези излизат веднага в гугъл. Имат подходящ на размери, но гледам са в София. Мен ми трябва в Пловдив, пък вариант с куриери и т.н. е безсмислен за едно парче.
        Ако до утре някой не даде друга информация сигурно ще рискувам с тези МУС, които се намират по магазините или ще се заровя в някоя автоморга
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Потърси фирма ШВЕЙК - Пловдив.
          Продават маркучи семперит. За София - е фирма КОБО
          АИГ-Заваряване ООД
          Заваръчни апарати "DEL"
          http://www.aigwelding.com
          0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X