Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оригинални NISSAN масла и течности

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Оригинални NISSAN масла и течности

Здравейте,

Пиша за тези, които по една или друга причина искат да наливат в Нисаните си оригинални флуиди.

За информация на тези, които си мислят, че като оставят новия си Nissan във фирмен сервиз за годишно обслужване, то в сервиза им наливат оригинални масла, антифризи и т.н., това не е така.

До колкото знам, до миналата година нисанските химии за Европа са се произвеждали в Япония. Ходил съм във фирмен сервиз с нисанските кодове за антифриз и трансмисионни масла и отговора беше, че в системата за поръчки не излиза нищо, т.е. не могат да се поръчат. От миналата година ELF правят нисанските флуиди за Европа.

Тук качвам нисанския каталог по модели със съответните кодове за поръчка. Поръчвал съм във фирмен сервиз - всичко е ОК. Ако ви откажат нещо, то е защото вносителя продава някои течности на кашон, а вие искате 1-2 литра. В сервиза не знаят какво да правят останалото.

LUBCHART_2011-MAUGEIN_HD.PDF

От: Оригинални NISSAN масла и течности

Моля Администратора да изтрие темата. Тя е по-скоро за собствениците на Нисан.
    Тук раздела е по-общ и не искам да изпадам във вечния спор какво масло да ползваме (яйцето или кокошката).
    Моля!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X