Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малки и големи измами по бензиностанциите как се краде малко но редовно от клиентите!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Измама от бензиностанция на ОМВ или как се краде малко но редовно от клиентите!

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Ми да, ама не.
    Тия неща трее да са идиотоустойчиви. А идиоти с лопата да ги ринеш
    шшшшшш, трай. И да не съм те видял повече да псуваш Дарвин.

Коментар

От: Измама от бензиностанция на ОМВ или как се краде малко но редовно от клиентите!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      шшшшшш, трай. И да не съм те видял повече да псуваш Дарвин.
      Дарвин просто некси не е чувал за генетика и съответно тотално издиша.

А, викаш тва с тубите е план на евгенетиците за намаляване популацията на идиоти?
      А дано, ама на дали
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За Дарвин ще си говорим, но накратко: не изпадай в глупостта на еднокнижника.

За тубите: лошото е, че надяващите сме малцинство. Хубавото е, че сме правите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Тубата за 10 литра гориво трябва да има обем над 11 литра. Нарочно се правят така, за да не се пръсне тубата при стопляне. Същото е като при газовите бутилки, но бензинът и нафтата се раздуват по-малко.

На прозрачните туби има марка докъде трябва да се пълнят, а на металните формата най-често не позволява напълване до горе, ако не я наклониш.
          Mоите туби ca по 25, но реално побират 28,5 литра. Проверено!
          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

То само това да им беше проблема. Отиваме преди няколко месеца на ски, ставаме рано всичко по план. Спираме да заредим и да припомпаме гумите и разбира се компресорчетата не работят, но никой не си е направил труда да ги разкара или да лепне някоя бележка. В следствие гумите спаднаха още и хайде изкарвай ски, глупости... да вадим компресора на колата. Викам на баща ми иди се разправяй за обещетение, че заради тия си пре... ските. Аз напомпах гумите и баща ми се връща с един комплект чаши за вино. Та почакахме малко повече на опашки на лифта ама пак бяхме +2 чаши.
            Ти си направил най-правилното и нека се надяваме и други да постъпят така или поне едни чаши да си вземат ако не друго и дано се стреснат тия и се поправят.
            Лопата - друг солдата!!!

Коментар

Трите литра в повече не са в бутилката, а в гумите ти го слагат!!!

Наложи ми се да пътувам към Пазарджик тези дни и по неволя зареждах два пъти в ОМВ.
              Колонките работеха изрядно!!!
              Явно има смисъл от оплакванрто!!!
              Последно редактирано от aig; 26-04-12, 06:33.
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Получих обаждане от ОМВ!
                "Минете да си вземете от бензиностанцията бонове на стойност 100 лева като компенсация"
                Добре, Да речеме аз съм компенсиран!
                А останалите - тях кучета ги яли! или как?!
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                0889 522 036

Коментар

съвсем скоро зареждам на Шел. Резервата още не ми беше светнала (демек имам 7-8-9литра). спирам, казвам до горе. След малко идва ред да плащам и сумата ми се стори големичка, ама нали и горивата поскъпнаха... проверявам колко са ми сипали и О! Чудо! 63литра! това във Хюндай и30 (55литра резервоар)
                  след малка разправия касиерката казва "каква претенция имате господине?"
                  извади от касата пари и ми ги върна, макар че бях взел и фактура, тя нито ги записа някъде, нито искаше да прави стормо и да анулира фактурата... което за мен е малко странно!

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                    съвсем скоро зареждам на Шел. Резервата още не ми беше светнала (демек имам 7-8-9литра). спирам, казвам до горе. След малко идва ред да плащам и сумата ми се стори големичка, ама нали и горивата поскъпнаха... проверявам колко са ми сипали и О! Чудо! 63литра! това във Хюндай и30 (55литра резервоар)
                    след малка разправия касиерката казва "каква претенция имате господине?"
                    извади от касата пари и ми ги върна, макар че бях взел и фактура, тя нито ги записа някъде, нито искаше да прави стормо и да анулира фактурата... което за мен е малко странно!
                    Ами не е странно!
                    Ти не си поискал книгата за оплаквания! За какво да ги записва, като ти си един на сто изгорели!!!! Тя е напред с материала от 99 клиента! Липсите се плащат солидарно от целия персонал.
                    СИГУРНО И ШЕЛ ИМАТ ГОРЕЩ КЛИЕНТСКИ ТЕЛЕФОН. ОБАДИ СЕ ТАМ И ОБЯСНИ СЛУЧАЯ. Със сигурност ако кажат нещо, има видеозапис от зареждането на колонката - от камерите на бензиностанцията.
                    Просто се обади. И побързай, записа не се пази много време!
                    АИГ-Заваряване ООД
                    Заваръчни апарати "DEL"
                    0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                      Получих обаждане от ОМВ!
                      "Минете да си вземете от бензиностанцията бонове на стойност 100 лева като компенсация"
                      Добре, Да речеме аз съм компенсиран!
                      А останалите - тях кучета ги яли! или как?!
                      Е вече и аз ще се заглеждам по колонките. И аз искам 100лв.
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                        Получих обаждане от ОМВ!
                        ....
                        Това е правилното отношение. Направили са вътрешна проверка и са установили, че си прав, сега те компенсират.
                        Похвално за OMV!
                        Не като Приста Ойл / Prista Oil / : Хванахме ги посред зима, че произвеждат некачествен антифриз, а сега съдят форума.
                        Сякаш това ще им оправи антифриза . Абсолютен пример, за лоша политика .
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                          Е вече и аз ще се заглеждам по колонките. И аз искам 100лв.
                          Промоцията свърши,печелившият е само един
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Ако не сте слушали OFFRoad Radio досега, където Ник разисква темата с всички възможни страни, ще има запис после,който ще пусна в тази публикация. Но това е отличен пример за справяне с неправда и аз също поздравявам aig за действията му. И за останалите - не се отчайвайте - дори да пуснете сигнал до нас чрез бутона на главната страница на OFFNews.bg или да ми пишете лично съобщение тук, ще гледаме да направим всичко по силите си, за да има повече случаи с щастлив край, макар тук aig да се е справил със собствени сили (и много изхабени нерви, но в името на още много потенциално прецакани хора ).

П.П.: Обновено е вече - има го записа там
                            Последно редактирано от Виктория Викторова; 03-05-12, 16:30.

Коментар

Тръгвам от София за Враца прилично натоварен с ремарке. Спирам за газ на тази бензиностанция - 42°42'8.21"С 23°22'59.70"И
                              Някой преди мен заредил за 5 лв и избягал. Бензинджията имитира, че ме зарежда и ме пуска да качвам Витиня без гориво?!? Учудих се, че само 5 лв "хванах", но... Интересен беше управителя после. Твърдеше, че са ме заредили и няма как да стане това. Поисках касовия отчет от този ден да ми покаже, че в този отрязък от време има 2 последователни зареждания от 5 лв на тази колона. Естествено последва извинение и връщане на парите, но изумлението ми е що за човек трябва да си, че заради 5 лв да пратиш някой на път без гориво и следваща бензиностанция на 60 км. Ами ако нямах бензин? Или както сега тази ми кола не работи на бензин?

Коментар

Към МОДЕРАТОРИТЕ!
                                Може би трябва да се преименува темата на:
                                Малки и големи измами по бензиностанциите

Или да се отвори нова такава та всеки да споделя....

ОМВ си взеха поука!!!
                                АИГ-Заваряване ООД
                                Заваръчни апарати "DEL"
                                0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X