Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как се сипва тази добавка?
Свий
X
-
От: Как се сипва тази добавка?
1мл от добавката на 1 л. дизелово гориво. Изсипва се в резервоара преди зареждане, за да може добре да се размеси.Последно редактирано от s_s1; 09-04-12, 10:26.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Първоначално публикуван от overthetop Преглед на мнениездравейте,
по колко се сипва на резервоар от тази добавка Castrol TDA?
[ATTACH=CONFIG]438545[/ATTACH]Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеДали да не прочетеш етикета от другата страна на опаковката?
Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение1лм на 1 л.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-10-12, 11:07.
Коментар
-
Горната част е дозатор.Мисля ,че пишеше 50 мл на резервоар. На Пикасото си сипвам такава трета година вече. Мисля,че доста добри отзиви има за нея по форумите.Терано2 2.7 тд 99к.с 1995г.,Мерцедес С200 - 1995г. Ню Битъл -лимитед 1.9 тди
0885544754 Светослав Стоянов
Коментар
-
Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнениеза какво служи
Нафтата ти ще замръзне при по-ниски температури. И ще се наложи да закараш комшийката си до работата и.
Ползвайте Гугъл...
Това май беше добавката, която даде най добри резултати при теста направен от членове на Форума. Казвам "май", защото не ми се ровят 40 страници тема. Пък и тука палми...
Коментар
-
Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнениеКолко струва в тази опаковка?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеМисля, че последната цена в метро беше към 20 лева...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар