Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за масла Mabanol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за масла Mabanol

Търся из нета някакви мнения за маслата Mabanol и освен широката им рекламна кампания и това, че спонсорират Крум Дончев, не намирам нищо. Нито положителни, нито отрицателни мнения.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

От: Мнения за масла Mabanol

За пьрви пьт ги чувам майка,а и аз сьм ЗА добрите стари традиции - Кастрол,Мобил,Шел.............
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      За пьрви пьт ги чувам майка,а и аз сьм ЗА добрите стари традиции - Кастрол,Мобил,Шел.............
      И аз съм за добрите стари традиции, ама лошото, е че търговците в милата ни родина не са и като си купиш Castrol, Mobil, Shell не се знае какво получаваш.
      Mabanol била нова немска марка, засега поне няма фалшификати и поне като за начало си мисля, че ще се напънат да пуснат добър продукт. Ама колкото и да са нови все някой трябва да ги е пробвал. Ако не - май аз ще съм първия
      Другото, за което си мисля са I.G.A.T. (Германия) и Repsol (Испания). Общо взето ги хвалят, особено Repsol - всички испански моторни състезатели били карали с Repsol.

Коментар

Нали знаеш,че има много голяма разлика това масло с което карат на състезанието и това което се продава.Все едно да сравниш камаза от дакар с теа бракми дето се движат по-наще пътища-само името е общо.
        Поздрави
        Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Доста неточно сравнение - в случая е все едно да сравниш Камаз тунингован за Дакар с нов такъв от магазина.

Коментар

Търси масла Sunnoco има ги и в Козлодуй,това е истината!Една жена ги дистрибутира в Монтана и Козлодуй,от 1 година всичко което в къщи е с двигател само това наливам и съм страшно доволен-4 коли,1 трактор,1 мотор и др.

поздрави

Коментар

Е в крайна сметка се спрях на Мабанол. Оказа се, че не са никак евтини. 75W-140 LS GL-5 е 51лв/л, a 80W-90 GL-5 е 35лв/л. Взех и за скоростната кутия, но не помня цената. Общо взето започват да се появяват положителни отзиви за марката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X