Търся из нета някакви мнения за маслата Mabanol и освен широката им рекламна кампания и това, че спонсорират Крум Дончев, не намирам нищо. Нито положителни, нито отрицателни мнения.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за масла Mabanol
Свий
X
-
От: Мнения за масла Mabanol
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеЗа пьрви пьт ги чувам майка,а и аз сьм ЗА добрите стари традиции - Кастрол,Мобил,Шел.............
Mabanol била нова немска марка, засега поне няма фалшификати и поне като за начало си мисля, че ще се напънат да пуснат добър продукт. Ама колкото и да са нови все някой трябва да ги е пробвал. Ако не - май аз ще съм първия
Другото, за което си мисля са I.G.A.T. (Германия) и Repsol (Испания). Общо взето ги хвалят, особено Repsol - всички испански моторни състезатели били карали с Repsol.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Нали знаеш,че има много голяма разлика това масло с което карат на състезанието и това което се продава.Все едно да сравниш камаза от дакар с теа бракми дето се движат по-наще пътища-само името е общо.
ПоздравиHyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б
Коментар
-
Е в крайна сметка се спрях на Мабанол. Оказа се, че не са никак евтини. 75W-140 LS GL-5 е 51лв/л, a 80W-90 GL-5 е 35лв/л. Взех и за скоростната кутия, но не помня цената. Общо взето започват да се появяват положителни отзиви за марката.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар