Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От два месеца на олио .....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От два месеца на олио .....

Е за УАЗа и аз знам. Преди това имаше Нива, която май отиде за скрап след едно приключение в Младост.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Е за УАЗа и аз знам. Преди това имаше Нива, която май отиде за скрап след едно приключение в Младост.
      Молим, документирано:
      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Търси, търси.

Мога да те зарадвам с някои ценички:
      Еспас 1 4х4 2.2л взех за 1500лв
      И тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=150887
      Ремонт на Рено Туинго 1995г, 1.2 моно - прегрявано

Двигателят е прегрял поради небрежна смяна на водна помпа. Сега надува охладителната уредба с изгорели газове. Не искам, а и не смятам за продуктивно, да се обърна към този, който е сменял водната помпа.

Искам някой да го вземе, да ми го върне работещо и да получи пари за това.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Всъщност туингитата са даже две. Едното отиде да го кара майка ми, другото се върна след като около година обикаля приятели и роднини и след седмица пак го пращам в командировка. Ама формално ги притежаваме.

... и нямам нищо против да си намеря Еспас 2 с климатик. Моля, не предлагайте 3 или 4.

И край на спама.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Всъщност туингитата са даже две. Едното отиде да го кара майка ми, другото се върна след като около година обикаля приятели и роднини и след седмица пак го пращам в командировка. Ама формално ги притежаваме.

... и нямам нищо против да си намеря Еспас 2-ДИЗЕЛ с климатик. Моля, не предлагайте 3 или 4.

И край на спама.
          ...И НЕ Е!

Коментар

Първоначално публикуван от zdravk0 Преглед на мнение
            Колега чистата нафта не бива да се подгрява,тя все пак смазва горивната помпа.Високата температура намалява смазочните и качества.Иначе добре си го намислил.Аз самия вече си направих системата,която включва шестпортовия клапан закупен от колегата Jamiemirror,пластинчат подгревник от Сас олио-Варна и
            тридесет литров резервоар от стъкломат и полиестерна смола с вграден подгрев,който сам си направих.Тествах системата по маршрут Варна-Пампорово-София-Варна общо 1300 километра.Всичко беше перфектно и ми струваше 39 лева.Разхода и динамиката бяха същите както и на нафта /на магистралите пробвах Паджерото до 150 км/ч/.Подготвил съм и снимков материал,но ще го покажа по-нататък.И още нещо запуши ситемата за рециркулиране на изгорелите газове(ако имаш такава),използвай ламакинка 2 мм вместо гарнитурката.Сега работя по въпроса за втори резервоар за олио,подвижен от 120 литра/от камион/,който ще се включва към системата чрез двупътен електрически клапан.
            Защо да се запушва системата за изгорелите газове?

Коментар

Първоначално публикуван от niksan8207 Преглед на мнение
              Защо да се запушва системата за изгорелите газове?
              Това Паджеро до Германия ли пътува, че ще разнася толкова мазут!?
              ...колега, колата ще си върви и без тия щуротии. Разхода зависи само от цената на суровината, на места подаряват!
              Филтрирай на студено и мръсна газ....

Коментар

защо след като веднъж съм го прецедил олиото пред дънки,на второто прецеждане пак през дънки има мазнотии

Коментар

Здравйте
                  Колега пробвай през зимни дънки(по дебели) и при мен беше така,в момента съм сложил два чифта един в друг като долу съм им зашил крачолите и си излиза чисто
                  ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                    Здравйте
                    Колега пробвай през зимни дънки(по дебели) и при мен беше така,в момента съм сложил два чифта един в друг като долу съм им зашил крачолите и си излиза чисто
                    ...и аз така, дъната са зашити! Два чифта един в друг в бидонче с кран, излиза с цвят на пресен мед и гъстота леко над натуралната. Много "артелнативно и економично"!

Коментар

ще почвам и аз с двойни крачоли!

Коментар

Здравейте
                        При мен е нещо такова
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140907_155702.jpg
Прегледи:1
Размер:86.8 КБ
ID:5609381
                        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

[QUOTE=константин трендафилов;2584808]Здравейте
                          При мен е нещо такова
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20140907_155702.jpg
Прегледи:1
Размер:86.8 КБ
ID:5609381[/QUOкоTE]
                          колега според мен и както аз смятам да го правя за напред ще е крачолите да са един в друг за по добро филтриране,може да е по бавно ама за къде да бързам

Коментар

При вида на това творение,гн Златев/Лукойл/ трябва да трепери!!!

Коментар

Някой минавал ли е технически преглед на автомобила си когато е карал на нафта-олио 50%50,и стойностите на изгорелите газове в нормата ли са понеже другия месец трябва да мина Киата преглед,а имам още олио за издухване.

Коментар

На олио трябва да изкара по-добър резултат от нафтата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X