Широко в търговската мрежа се продава масло Лики Моли, което като цена е среден клас. Някой има ли преки впечатления за качеството му? Продава се с и без добавка /молибденов сулфит/, която уж намалявала износването и подобрявала триенето. В тази пък връзка искам да Ви попитам: на по-стари двигатели ли трябва да се слага такова масло или може и на нови, че до няколко дена ще ми дойде новото АТВ и след първите 300 км. трябва да сменя маслото. На старото си АТВ слагах такова масло, но не усетих да има някаква разлика.
Дайте ми съвет с какво масло да го разработвам от 300 до 1000 км. и после с какво да го карам.
На старата машина в книжката даваха, че трябва да се кара с 10W30, но тъй като никъде не намерих такова му сипвах 10W40. Не знам на новото какво ще пише.
Дайте ми съвет с какво масло да го разработвам от 300 до 1000 км. и после с какво да го карам.
На старата машина в книжката даваха, че трябва да се кара с 10W30, но тъй като никъде не намерих такова му сипвах 10W40. Не знам на новото какво ще пише.
Коментар