Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LPG и нейната УПОТРЕБА ,ПРОФИЛАКТИКА И Т.Н

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LPG и нейната УПОТРЕБА ,ПРОФИЛАКТИКА И Т.Н

Моят опит с печките Вебасто е нулев. Единственото което знам със сигурност е че мойта печка работеше на теста който и направихме в представителството. Тия дни ще я паля и на джипа.

Няма причина ако всичко е наред двигателят да не пали на газ. Проблема идва ако мотора се форсира студен и изпарителт замръзне. Паленето на бензин е логично да е по трудно защото е течност. Газта влиза изпарена, по лесно се смесва със въздуха и така прави двигателя доста по ефективен когато е студен.

Вокел, имаш някакъв проблем, но не мога да ти кажа какъв е. Не мога и да ти препоръчам при кого да отидеш, защото горчивата истина е, че никой нищо не разбира. В София е пълно със сервизи за газови уредби, но работещите там могат само да монтират фабричните устройства, а когато възникне проблем идея си нямат как да го оправят. Всичко е чист късмет дали ще работи или няма да работи, затова някои хора са много доволони а други ревът. Това ти го казвам от личен опит, тъй като аз също имам определен проблем с газта, обиколих ги навсякъде, дадох по някой лев на всички и резултат няма. Установих също така, че е страшна глупост да се ходи на реглажи стендове или там както им казват на едни устройства с монитори. Всеки достатъчно интелигентен човек който знае принципа на работа на изпарителят може сам да си направи настройката за 5 минути. Такива жалки истории мога да разкажа за газаджийте, че се чудя тия хора как спят нощем като знаят, че в действителност по цял ден лъжат хората.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Не си прав...за ''стедовете''-те всъщност са газ-анализатори,ама и при тях е важен човешкия фактор,рЪираш ли?Това,че при теб не става...при големите мотори има такава вероятност-по трудничко е,изпарителите не хранят-това е.Но не можеш да ме убедиш,че ще настроиш високите обороти ''на око-ухо-нос ако щеш''.Пробвал съм със запалка,сметай колко пуска газчица,да я навря в сондата на газ-анализатора,в резултат-БАСИ ПОКАЗАТЕЛИТЕ Т'ва е много чувствително,да знайш...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
      Трябва да обменим опит за печка Webasto на бензин.И аз имам такава За газта питам,защото от няколко дни не иска да прехвърля от бензин на газ и обратно и запалването на газ тази сутрин беше меко казано мъчително
      Най-вероятно е ключето за превключване(особено ако е по-ел...)-требва смяна...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
        Не си прав...за ''стедовете''-те всъщност са газ-анализатори,ама и при тях е важен човешкия фактор,рЪираш ли?Това,че при теб не става...при големите мотори има такава вероятност-по трудничко е,изпарителите не хранят-това е.Но не можеш да ме убедиш,че ще настроиш високите обороти ''на око-ухо-нос ако щеш''.Пробвал съм със запалка,сметай колко пуска газчица,да я навря в сондата на газ-анализатора,в резултат-БАСИ ПОКАЗАТЕЛИТЕ Т'ва е много чувствително,да знайш...
        След кой анализатор имаше промяна в рахода, помниш ли. Аз ще ти кажа: СЛЕД НИКОЙ. След мойте настройки харчи както и след анализатора.
        И колко харчи изобщо не ме вълнува. Дали е 18 или 22 ми е все тая. Проблема който ме вълнува е друг и газаджий няма да го решът, защото не разбират как точно работи двигателят с вътрешно горене. Аз съм на път да разреша съвсем скоро.

Коментар

Йори ,готов съм с отговора ,ама не искам да ти спамя темата. Що се отнася до газаджийте в София,аз съм много напред с материала защото започнах да обиколям и тези в провинцията.
          П.С. Ако може модератора да премести "газаджийските" истории в нова тема ,като например "LPG и нейната УПОТРЕБА ,ПРОФИЛАКТИКА И Т.Н " ,бих споделил какво всъщност се оказа "големия проблем "
          B+

Коментар

Да добре би било да си отворим една тема за газ в която да бъдат оплювани газаджийте и да имаме възможност да споделяме личния си опит. Също така е добре тази тема да не може се чете от всички защото нямам намерение да споделям опита си с хора с които не искам. Последното не знам как ще стане

Коментар

Ами хайде де.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                ...Също така е добре тази тема да не може се чете от всички защото нямам намерение да споделям опита си с хора с които не искам...
                Йори, принципно това може да се реализира, въпреки, че аз не виждам никакъв смисъл в това да има форум, който го четат 5 човека и си споделят големите тайнства на майсторлъка просто ей така.. Далече по-добре е да се съберете на бира, или ако е виртуално - по мейл или "конферентно" в произволен месинджър..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X