Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски инжекцион GIG3DL v05.02

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Руски инжекцион GIG3DL v05.02

Здравейте, някой ползвал ли е такъв газов инжекцион? Ако имате информация моля споделете каквото знаете за него.
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

До: Руски инжекцион GIG3DL v05.02

Да.Искаш ли един такъв?За нищо не става,освен за карбураторни двигатели,ама и за там не съм сигурен.Тука дори теорията е сбъркана...
    Не се занимавай.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Благодаря, не ми трябва. Само се опитваме да подкараме един такъв на една Сиера, но и ние не сме съвсем наясно защо не ще да проработи, а уж всичко е направено според описанието.
      УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
      0889623098

Коментар

Колега,обади ми се 088 849 88 54,мога да те свържа с Любо Дойновски, той е най-запознат и предполагам,ще ти помогне.

Коментар

Извинявам се за късния отговор, но направо бях забравил за тази тема, понеже открихме проблема значително късно. На моя приятел колата е с "компютър" и по схема вземахме "маса" от съответното краче(клема). Така и не проработи тази газова уредба, докато колата не се повреди. Разбрахме, че проблемът и е електрически и стигнахме до компа. Типично по български го отворихме, за да видим какво има вътре и установихме, че има 6(шест) извода за "маса", от които в нашия случай здрави бяха само три и един вече готов да изгори. Не сме търсили причини за това(може би е заради стареенето на лака върху пистите), възстановихме с проводници, колата запали, дори проработи и газовата уредба, след което моя приятел си я настрои и досега си я кара.

Благодаря на колегата за проявената загриженост и съм готов да почерпя за това, че се забавих с отговора. Когато и както е удобно.

Моля темата да бъде заключена.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          0889623098

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X