Здравейте, някой ползвал ли е такъв газов инжекцион? Ако имате информация моля споделете каквото знаете за него.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руски инжекцион GIG3DL v05.02
Свий
X
-
До: Руски инжекцион GIG3DL v05.02
Благодаря, не ми трябва. Само се опитваме да подкараме един такъв на една Сиера, но и ние не сме съвсем наясно защо не ще да проработи, а уж всичко е направено според описанието.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
До: Руски инжекцион GIG3DL v05.02
Извинявам се за късния отговор, но направо бях забравил за тази тема, понеже открихме проблема значително късно. На моя приятел колата е с "компютър" и по схема вземахме "маса" от съответното краче(клема). Така и не проработи тази газова уредба, докато колата не се повреди. Разбрахме, че проблемът и е електрически и стигнахме до компа. Типично по български го отворихме, за да видим какво има вътре и установихме, че има 6(шест) извода за "маса", от които в нашия случай здрави бяха само три и един вече готов да изгори. Не сме търсили причини за това(може би е заради стареенето на лака върху пистите), възстановихме с проводници, колата запали, дори проработи и газовата уредба, след което моя приятел си я настрои и досега си я кара.
Благодаря на колегата за проявената загриженост и съм готов да почерпя за това, че се забавих с отговора. Когато и както е удобно.
Моля темата да бъде заключена.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар