Колеги,според Вас възможно ли е газовият инжекцион да е причина за повреди в автоматичната кутия на автомобил?Задавам този въпрос защото такова обяснение ми беше дадено при поредното смъкване на автоматичната кутия на едният от автомобилите ми/става дума за Крайслер Вояджер 3.3 v6 96 година/.Незнам какво да си мисля вече.Този път ремонта беше сериозен /имам предвид стойността/, предните два пъти смъквахме кутията защото се беше спукала турбината на кутията , но иначе автомата си работеше перфектно.Обаче на третият път и автомата отказа напълно.
Обяснението на извършващия ремонта на кутията беше,че явно газовата уредба не е настроена както трябва,получавали се детонации в двигателя които кутията поемала /респективно турбината/ и още една доста доводи свързани с това,че въпросната газова уредба е пряк виновник за пораженията по автомата.
Обяснението на извършващия ремонта на кутията беше,че явно газовата уредба не е настроена както трябва,получавали се детонации в двигателя които кутията поемала /респективно турбината/ и още една доста доводи свързани с това,че въпросната газова уредба е пряк виновник за пораженията по автомата.

Коментар