Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мобилна газова бутилка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мобилна газова бутилка

Първоначално публикуван от 678 Преглед на мнение
    А незнае ли някой от къде може да се купи такъв щуцер?
    Моя мотокар има фабрична газова уредба но е с друг вид бутилки а пълненето им вече е проблем та искам да мина на стандартни домашни бутилки.
    Добре, ами сонди разни и прочие?

Коментар

Виж в тази тема как са направени тези на колегата Karno и моята:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=65069

Коментар

За тераното най-добре е бутилката да е отдолу. Има място.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
          За тераното най-добре е бутилката да е отдолу. Има място.
          Да, вече откачих резервоара, има си и предпазен щит от дебела ламарина. Отдолу можеш да напъхаш цял човек.

Коментар

Резервоар на половина

Резервоара вече е готов - срязан на 1/3. В останалото пространство ще сложа бутилката. Очаквайте още снимки.
            Прикачени файлове

Коментар

До: Мобилна газова бутилка - продължение

Ето как се развиха нещата
              Прикачени файлове

Коментар

Преди и сега

Открийте разликите
                Прикачени файлове

Коментар

Това за мобилната газова бутилка е много опасно, и въпроса не е как да стане защото е лесно, а кой ще смее да я кара тая бомба, и също кой ще я узакони така, такива циркове съм гледал че не бих си помислил за подобен вариант, безопасността е най-важното нещо при една гаазова уредба ?

Коментар

Здравейте, колеги!

Към колегата Newage: Как узакони така монтираната газова уредба и къде? Достатъчна ли е само предпазна решетка и/или ламарина под бутилката, за да се узакони така монтирана? Газаджии ми обясниха, че било забранено монтирането на бутилки отвън на каросерията, заради което пригаждали нещо като кош/метална кутия, където да се "скрие" бутилката.

Аз днес монтирах кръгла бутилка под буса, обезопасих я, тествах я, но остава да я узаконя.

Поздрави!

Коментар

Колеги вярно ли е че вече по някъкъв нов норматив изисквали пълначката да е извън купето само монтирана отвън ? Не че ми е проблем да я преместя но под бронята на нивата е уязвима при маневри на задна а не ми се дупчи по ламарината защото както и да уплътняваш в един момент тръгва ръжда.
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Зарядното е задължително да е външно от години - просто вече започнаха наистина да го изискват
                        ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

От: Преди и сега

Колега, нов съм във форума, видях отличната изработка, но на мен железар, заварчик, при това приятел ми иска поне 300 лв за рязане и заваряване на резервоара, и 550 лв за газово, дявол на магаре става. ти как реши проблема и ако може , с молба за помощ....

Коментар

Първоначално публикуван от intruder800 Преглед на мнение
                            Колега, нов съм във форума, видях отличната изработка, но на мен железар, заварчик, при това приятел ми иска поне 300 лв за рязане и заваряване на резервоара, и 550 лв за газово, дявол на магаре става. ти как реши проблема и ако може , с молба за помощ....
                            Да вземеш малко точки ли да наслагаш в това писание, така нищо не ти се разбира.

Коментар

Първоначално публикуван от intruder800 Преглед на мнение
                              Оо, в днешно време няма проблем да ти вземат всичките пари, някои хора са станали направо хищници от тази криза.

На мен ми го направиха за 50 лв. - рязане и заваряване в Лясковец, на околовръстното, където има табела "Заваряване с Аргон" до сервиза за кафемашини. Сваляш резервоара, купуваш неръждаема ламарина за лицето и ги носиш на човека, той е много добър и вече е правил два такива резервоара. А газовата и сам можеш да си я сложиш с малко повече питане. Ако си от Търново или района, на Мавриков в индустриалната зона правят газови бутилки, всякакви размери и също продават газови уредби и части за тях на дилърски цени. Също така и слагат. Моята струваше 180 лв. и сам я инсталирах на бусчето ми, което карах преди Нисана.
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от newage; 20-11-10, 16:18.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X