Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газстанции в Калифорния, САЩ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газстанции в Калифорния, САЩ

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    ...
    Принципно аз сьм против ако нямаш резервен дросел за тая кола.Ако ти настроят газовата както трябва може и да нямаш проблеми.
    Я кажи ти друго, как е с газстанциите по вашите земи?

До: За или Против газова уредба на G Class?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Я кажи ти друго, как е с газстанциите по вашите земи?

Няма и ме е яд.В БГ с години карах една Омега на газ и грам проблем сьм нямал,а си е гот - 80 литрова бутилка в багажника и пей сьрце.
    Тук има метанови уредби,но пак не излиза сметката.За да я избия трябва да я карам колата десетина години с моето каране,а това не е избиване за мен.
    Иначе се бях загледал да перна една на един такьв и да го мачкам него,а не моите си коли и колко издьржи.Номера е,че като ще го избивам това 10 години и не си струва.
    http://sandiego.craigslist.org/csd/ctd/1063057487.html

Като стане бензина пак 5.5 $ на галон може и да се замисля по-сериозно,до момента карам тунджа и не се оглеждам.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

мъка...

Коментар

А ОК си е.Хибрид за градско и добре,но тук няма много градско,няма задрьствания.
        Дизел е добре,но е двойно и тройно на парите на бензиновата кола.Няма намиране свестен дизел на под 300 000 километра за нормални пари.
        Мальк мотор е добре за града,на магистрала 100 кона 4 цилиндьра харчат по 8-8.5 литра,аз 8 цилиндьра 270 коня харча 10.4 и амо хладилник и факс нямам в нея.Разлика + - 10 кинта на резервоар н ме сьбаря.

ОБАЧЕ ако бензина скочи пак тройно и ще врьтна един метан на един осмак.Осмаците им се сгромолясват цените,почват да ги разфасоват та и резервни части има за беа пари и веднага скачам на един осмак и му набивам газта.За дьлго и за работа,за кола да не я мисля и да и вьртя километри на нея става,моите из квартала и за по такива случаи.

Карта на Калифорния - зеленото е зоната в която има станции.Аз сьм долу в левия ьгьл.

И сьщо сьм на мнение,че няма значение кой какво е мислил.Те и дизела са го мислили да вьрви с олио,и Кока Колата е мислена за лекарство ма на,едно го мислиш,а то друго става.

При правилна преценка на колата,колко ще минаваш,колко ще я караш,колко пари струва монтажа................си заслужава на 100%.По-добре осмак с газ от това четворка на бензин.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X