До: За или Против газова уредба на G Class?
И кое е врели - некипели в това, че щеше да ми се взриви газовата и можеше да ме утрепи?! И какво толкова е особено на двигателя на Г, че да не важат общи проблеми като по-сухото горене на газта, прегарянето на клапаните, детонациите, бързото износване на маслените сегменти, по-високата температура на горене?
Защото когато някой каже "Аз карам на газ през последните двеста хиляди километра и нямам никакви проблеми", шансът този човек да лъже е 99.99%. Най-малкото ще се наложи смяна поне два пъти на гърнетата. Да не говорим, че като тръгна на дълъг път, всяка пета кола ми усмърдява купето с неизгоряла газ ...
Темата е за или против газова на Г класа.Ако оттук нататък ще си разправяте врели -некипели за газови инсталации -предупреждавам за ГОЛЯМАТА ГЪБА

Защото когато някой каже "Аз карам на газ през последните двеста хиляди километра и нямам никакви проблеми", шансът този човек да лъже е 99.99%. Най-малкото ще се наложи смяна поне два пъти на гърнетата. Да не говорим, че като тръгна на дълъг път, всяка пета кола ми усмърдява купето с неизгоряла газ ...
Коментар