Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реален тест на бутилки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реален тест на бутилки?

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    А какво би станало, ако някоя бутилка не издържи теста, както си е в багажника? Тогава някой Вадимчо да не вземе да псува системата, че му нанесла щети на колата?
    100% !

Тоя дето мрънка, че тестващите не му свалят бутилката за тесване,
    дали няма "да ореве орталъка", ако му се пръсне в колата.

Преди 6-7 месеца, на един приятел в сервиза, пред мен (потенциален) клиент искаше да му платят лявото огледало което сам си счупи в подемника, щото не го били навигирали добре !

P.S. Почти всички, които карат на метан са ми в графа "таксиметрови шофьори", а там е страшно.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

А какво би станало, ако някоя бутилка не издържи теста, както си е в багажника?
      Ще изтекат около 100г вода в багажника. Други щети няма да има.

Бутилката казва пук и отнякъде цвърка вода. Или не казва и не цвърка вода, в който случай и разписват теста и я сушат отвътре.

Коментар

А какво би станало, ако някоя бутилка не издържи теста, както си е в багажника? Тогава някой Вадимчо да не вземе да псува системата, че му нанесла щети на колата?
        Ти някъде видя ли да пиша, че искам да ми тестват бутилката в колата? На тъп, загубен ли ти приличам?
        ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Всъщност няма никакъв проблем да се направи хидравличен тест в багажника. Стига да има достъп да се извади сондата и да му се занимава на някого. И да си е направил няколко фланеца с различни ъгли на тръбите.
          Да, може и у вас във ваната да го направят. Нямам представа колко струва за газовите, но съдейки по компресорните бутилки не си заслужава.

Коментар

Ясен го написа вече, теста е абсолютно безопасен! Не случайно се казва -хидравличен тест, водата не се свива...
            ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
              100% !

Тоя дето мрънка, че тестващите не му свалят бутилката за тесване,
              дали няма "да ореве орталъка", ако му се пръсне в колата.

Преди 6-7 месеца, на един приятел в сервиза, пред мен (потенциален) клиент искаше да му платят лявото огледало което сам си счупи в подемника, щото не го били навигирали добре !

P.S. Почти всички, които карат на метан са ми в графа "таксиметрови шофьори", а там е страшно.
              Да си беше направил труда да прочетеш, какво съм писал по-нагоре пък тогава да се изказваш неподготвен!

P.S. Почти всички мотористи на мен са ми в графа "потенциални донори", страшна история!
              ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
                Да си беше направил труда да прочетеш, какво съм писал по-нагоре пък тогава да се изказваш неподготвен!

P.S. Почти всички мотористи на мен са ми в графа "потенциални донори", страшна история!
                Чета всичко, и внимателно.

ПлАти си (като не можеш сам) сваляне и качване, освен теста, и сичко щи е точно,
                иначе мрънкането е точно в стил "бакшиш".

Нещо май го зимаш много лично. Отпусни се.
                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                  Чета всичко, и внимателно.

ПлАти си (като не можеш сам) сваляне и качване, освен теста, и сичко щи е точно,
                  иначе мрънкането е точно в стил "бакшиш".

Нещо май го зимаш много лично. Отпусни се.
                  Личи си, че нищо не си чел, а си се хванал за интерпретациите на някой!
                  Ще те помоля да не ме сравняваш с бакшиши, които за мен са най-долното племе на улицата!
                  Личните нападки ги започна ти и един друг чел не чел "шегаджия".
                  Като нямаш, какво да кажеш по темата, недей да спамиш!
                  Ще помоля админа да позатрие темата от излишни глупости, благодаря!
                  Хубава вечер!
                  ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Извинявам се за грешката, абревиатурата отскоро е ПП - периодичен преглед. В някои документи още си стои ПТП -периодичен технически преглед. Това, че и за пътните инциденти се ползва същото съкращение, е друга тема.
                    Не мога да кажа къде да ти проверят бутилката, защото проверката би била единствено за твое сведение. Няма как да се издаде валиден документ,
                    в Правило 110 на ИКЕ е регламентирано - 20 години. За презаверяване и удължаване на срока нищо не пише. Просто като пример - все едно собственик на такси с навършени вече 15 години да поиска да му издадат документ, че колата е годна да продължи да работи като такси.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      ... Не знам някой (освен мен) да е връщал там бутилка и да си е вземал депозита - за 40лв си е изгодно да си "купиш" бутилка.
                      Е, да знаеш, и аз върнах бутилката на Топливо и си прибрах депозита от 40 лв.

Не стана лесно. Отне ми три дена разправии по телефона и на място. Лелката там направи всичко възможно да ме откаже, но накрая стигнах до управителя и си прибрах парите.

Сега купих чисто нова бутилка 2016 г. от Руския пазар. Производство на Колос - Велико Търново. Цена 56 лв. Срещу 100 лв за абсолютно същата бутилка 2013 г в новия Практикер - Пловдив

Ако някой знае, къде в Пловдив правят реален тест на бутилки да казва. Базата, до затвора вече не работела.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X