Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Газпром при мен яко графит ,за 300 км.до състояние да не работи на газ,има тема в форума от мен,но конкретно за Газпром не мога да ги обвинявам защо това може и да е в следствие на старата бутилка.Така че не твърдя нищо за газпром,в последствие сложих нова бутилка и пвц тръби и повече не съм зареждал там за да потвърдя или отхвърля това
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815 https://dvrbg.com/
Днес бях при газаджията който поддържа моя ГИ,човека каза че от известно време масово има "изключително гадна газ която даже на мирис си личи и запушва всичко"-цитирам го.Попитах го има ли наблюдение за конкретна верига бензиностанции,но според него е на партиди и я зареждат комай всички...
....Попитах го има ли наблюдение за конкретна верига бензиностанции,но според него е на партиди и я зареждат комай всички.......
Баф ли го . Принципно не би трябвало да е при всички .Все пак според твърденията на запознати тук , Лук-а не е газов монополист и газ "се внася от много места ".
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Аз карам само от ОМВ, на тази кола до сега 55 000 км., най-много 2-3000 да са от други газстанции, проблеми за сега няма. Ама току-що бях на една местна бензиностанция по друга работа, и се зарибих на 67 стотинки и напълних, че на ОМВ е 68
Е като сме тръгнали да споделя и аз за OMV, преди повече от 10г. сипах бензин на ладичка 1300 и малко след това започна да работи, като на 3 цилиндъра.
Това се е случвало само няколко пъти на "измислени" бензинстонации в междуселските райони и много се учудих, че това същото стана и при OMV.
Но както се споменава по-горе не се знае същото гориво и на кои други вериги е било разнесено, май почти от всяка голяма такава има оплакали се.
Преди десет години беше изключно да се случи за разлика от сега.
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар