Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Газов Ижекцион на Toyota Rav4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за Газов Ижекцион на Toyota Rav4

Здравейте,
    наскоро сложих газов ижекцион на Toyota Rav 4 SX1 2.0 16v 129к.с 1995г. И разхода мисля че ми е много за градско каране. По мойте сметки на газ ми е 16,5/100км
    Ходих при този майстор който ми я монтира направи ми настройка, но пък колата нямаше тази мощност и докато карам и пусна колата на свободна по енерция колата и падаха доста оборотите под 800 и превклюваше на бензин и като подам газ пак прехвърля на бензин. След това ми направи настройка отново и ми е обогатил сместа сега не превключва.
    Ако може да дадете съвет дали е нормално това или майстора не е направил нещо както трябва.
    Газовия ижекцион е: Компютър ProGaz Изпарител Tomasetto
    Благодаря ви предварително

От: Питане за Газов Ижекцион на Toyota Rav4

Здравей,
    разхода на мойто равче къса база 95г. в София рядко надхвърля 12/100 по центъра, в крайните квартали е с литър надолу
    На бензин съм го засичъл веднъж и разхода беше 10.5/100
    Газовия инжекцион е Ланди ренцо монтиран в Италия
    Като купих колата края на миналата година и на мен ми даде 17/100 , колата беше мудна и на газ и на бензин, оказа се запушено задно гърне. След смяната му разхода и динамиката се нормализираха
    На бензин разхода как е ?

Коментар

Първоначално публикуван от deadlyevil Преглед на мнение
      Здравейте,
      наскоро сложих газов ижекцион на Toyota Rav 4 SX1 2.0 16v 129к.с 1995г. И разхода мисля че ми е много за градско каране. По мойте сметки на газ ми е 16,5/100км
      Ходих при този майстор който ми я монтира направи ми настройка, но пък колата нямаше тази мощност и докато карам и пусна колата на свободна по енерция колата и падаха доста оборотите под 800 и превклюваше на бензин и като подам газ пак прехвърля на бензин. След това ми направи настройка отново и ми е обогатил сместа сега не превключва.
      Ако може да дадете съвет дали е нормално това или майстора не е направил нещо както трябва.
      Газовия ижекцион е: Компютър ProGaz Изпарител Tomasetto
      Благодаря ви предварително
      Я вземи да смениш майстора, тоя май не е в час щом като още с монтажа не е могъл да я настрои като хората. ГИ трябва да работи като часовник, ако е направен както трябва.

Коментар

Ей как работят тези хора не знам . 90% от т.н. газаджии, все едно попадаш на чирака, в отсъствието на майстора.Те до такава степен хабер нямат кво правят, че ако само разхода ти е бил голям, не трябвало да ходиш изобщо при него пак, щото сега не ще превключва на бензин ами .....
        При такъв шанаджия нямаш идея какво може да ти се случи.Той със същия гол ентусиазъм, утре може и като хирург да се изяви.
        Посетете сайта ми : http://mashini-plazmeno-riazane.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X