Здравейте ! Притежавам Мерцедес Ц200 компресор с ГУ ,,Романо,, в гаранция , решил съм да го продавам и да скачам на бензинов джип (8 цилиндров), но тъй като ще продавам колата на ниска цена, ми се иска поне да спася ГИ, за да спестя част от разходите по ГИ за джипа. Възможно ли е да сменя някои детайли по ГИ и да го прехвърля на джипа, ако е така , какво и колко ще ми струва ? Весели празници !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ГИ от 4 на 8 цилиндъра ?
Свий
X
-
От: ГИ от 4 на 8 цилиндъра ?
Нищо няма да спестиш.
Компютър,кабелаж, изпарител са различни. Собдата в бутилката и тръбата до изпарителя, предполагам са ф6 и тях трабва да смениш. Единствено дюзи може да икономисаш и само да докупиш още 4, но хич не е препоръчително да го правиш.
Общо взето от цялата операция, освен че няма нищо да спечелиш, ще трябва да даваш повече пари.
-
За съжаление колегата е прав. Със сигурност може да спасиш бутилката ама тя най-вероятно ще е малка за разхода на джипа, а и нова е към сто лева. Дюзите и сондата и изпарителя може да са подходящи а може и да не са за джиповия двигател като по-вероятно е да не са освен ако на мерцедеса не са слагани неща с голям резерв.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jja Преглед на мнениеЗа съжаление колегата е прав. Със сигурност може да спасиш бутилката ама тя най-вероятно ще е малка за разхода на джипа, а и нова е към сто лева. Дюзите и сондата и изпарителя може да са подходящи а може и да не са за джиповия двигател като по-вероятно е да не са освен ако на мерцедеса не са слагани неща с голям резерв.Сузуки Джимни 1.3, 99г.
Коментар
-
Този изпарител можеш да го ползваш, но ти трябва още един такъв, и още един г. клапан, от електрониката можеш да ползваш Мап-сензора и ключа "газ-бензин",кабелаж и комп ти трябват нови, ако имаш повече въпроси ми пиши на лични, ако искаш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от калабак Преглед на мнениеДа, изпарителя е до 300 к.с. , тръбичките ф8, бутилка 60 лт.
Със сигурност компютъра и кабелажа няма как да понесат повече дюзи та за там ще трябват нови. Но щом е така можеш да спасиш доста.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар